Zorgalarmeringen

Je veilig en vertrouwd voelen in je eigen omgeving kan met de professionele opvolging van zorgalarmeringen door VHD. Zowel in huis als onderweg is met onze personenalarmering hulp met één druk op de knop binnen handbereik. VHD verwerkt de noodoproep en als blijkt dat hulp nodig is schakelen we direct een hulpdienst, arts of mantelzorger in. Is de klant op pad dan kunnen we door middel van locatiebepaling via GPS en geofencing nauwkeurig en adequaat sturing geven aan de hulpvraag. VHD beschikt over het WDTM ketenkeurmerk. Hiermee tonen we aan dat wij onze zorgtaak in de personenalarmering uitstekend uitvoeren.

0
Afgelopen maand geholpen binnen 20 seconden

‘Helpen zoals we zelf geholpen willen worden’

“Met een op maat gemaakte opleiding kunnen nieuwe collega’s met een gerust hart ‘de vloer op’. In onze hulpverlening is het belangrijk dat wij mensen helpen zoals we zelf geholpen willen worden.”

Jan marcel
Vhd academy

Klantwaardering

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

Ontvang hier de factsheet zorg

​​

Certificeringen

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO en WDTM. De branche- en netwerk organisatie WDTM heeft de VHD alarmcentrale het ketenkeurmerk van zorgcentrale toegekend.

Ontvang hier de factsheet zorg

Netwerk

VHD beschikt over een groot en breed nationaal en internationaal netwerk. Met dit netwerk kunnen wij de verzekerde of klant snel hulp aanbieden. We staan rechtstreeks in contact met ons netwerk. Dit biedt veel voordelen. Zo kan er snelle hulp gegarandeerd worden en kunnen de kosten laag blijven, omdat er geen tussenkomst is van een derde partij.

Ontvang hier de factsheet zorg

WDTM

De branche- en netwerk organisatie WDTM heeft de VHD alarmcentrale het ketenkeurmerk van zorgcentrale toegekend.

Alarmopvolging in welke vorm dan ook blijft mensenwerk en met deze WDTM certificering is onafhankelijk vastgesteld dat de VHD deze zorgtaak in de personenalarmering uitstekend uitvoert.

Hieronder kunt u onze factsheet aanvragen voor meer informatie.

Meer informatie

​​

Lees hier onze 9+ verhalen

Vinger aan de pols

“Op onze zorgcentrale krijgen wij veel verschillende meldingen binnen. Iemand met personenalarmering voor wie wij de achterwacht moeten inschakelen, iemand die per ongeluk op een personenalarmering drukt, af en toe een testmelding en natuurlijk ook hele kritieke situaties. Alertheid is altijd van groot belang!”

Lees verder

Lees hier onze 9+ verhalen

Overleden in Spanje

“Op een middag in oktober word ik gebeld door een man die samen met zijn vriend op vakantie is op een Spaans eiland. Helaas heeft hij een trieste boodschap. Zijn vriend is die ochtend onverwachts overleden. Ik merk dat het nog niet helemaal tot hem is doorgedrongen.”

Lees verder

Meer weten?

Bart
Berg

06-13280008

Mary
Damhoff

06-10311262

Jelte
Posthumus

06-53790720

Rushdie
Ramsoedh

06-23938045

Jan Willem
Stet

06-20204885