Voertuigbeveiliging

Ontdek uw mogelijkheden bij vhd

ontdek de mogelijkheden van voertuigbeveiliging bij VHD

Met VHD als particuliere alarmcentrale heeft u directe opvolging wanneer een voertuig wordt gestolen of als er verdachte situaties zijn. Wij staan in direct contact met de politie en schakelen hen in wanneer nodig. Door de professionele en adequate opvolging van VHD is snelle hulp gegarandeerd. Naast particuliere alarmcentrale zijn we al jarenlang reguliere alarmcentrale. Deze kennis en ervaring zetten we ook in, in deze dienstverlening. Klantgerichtheid en empathie staan daarbij centraal.

track and trace

Met track and trace is het mogelijk het voertuig te volgen. Met deze informatie kunnen wij de hulpdienst voorzien van de juiste informatie. Waardevolle informatie die van groot belang is om het voertuig snel op te sporen. 24/7 staan wij klaar en zorgen wij voor de beste opvolging. Door onze jarenlange ervaring als alarmcentrale kunnen wij u ook vervangend vervoer bieden. Met ons landelijk dekkende netwerk kan de berijder op ieder moment gebruik maken van vervangend vervoer wanneer het eigen vervoer is gestolen en de berijder toch verder moet naar een afspraak. Wij zetten ondertussen alles op alles om het voertuig terug te halen. 

DOWNLOAD DE VHD FACtSHEET veiligheid

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? En meer weten over onze kwaliteit en hoe wij deze waarborgen?
Download hier onze factsheet. 

De kwaliteit die uw klant van u gewend is

Wanneer u de hulpverlening uitbesteed, is het fijn dat u 100% kunt vertrouwen op deze partner. Daarom wilt u dat zij dezelfde kwaliteitsnormen hanteren als u, zodat u uw klanten de beste hulp kunt garanderen. Met de onafhankelijke en toegekende certificeringen van VHD laten wij zien dat de kwaliteit bij VHD hoog is. Daarnaast zitten we al meer dan 50 jaar in het vak en kunt u bouwen op ons nationaal en internationaal netwerk. 

diefstalalarmering

U kunt ons ook inschakelen voor diefstalalarmering. Wanneer iemand probeert een auto te stelen of probeert in te breken, gaan bij ons de alarmbellen af. Wij schakelen direct hulp in en doen er alles aan om een inbraak te voorkomen. Met directe opvolging wordt erger voorkomen. Vraag hieronder onze factsheet aan voor meer informatie. 

0
april 2022

KLANTWAARDERING

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO en EN 50518.

actueel

Actueel

Geslaagde Trainingsdag Travel

Dinsdag 14 juni stond in het teken van een training Travel hulpverlening bij VHD. Verschillende hulpverlening partners waren hiervoor uitgenodigd. Zo was onze uitvaartverzorger Van

Lees verder

De oorsprong van VHD: Mensen helpen

Al meer dan 50 jaar verlenen wij wereldwijd hulp in acute en alledaagse situaties. Deze jarenlange ervaring vormt de basis van VHD anno nu; een allround dienstverlener die wereldwijd hulp organiseert en coördineert.

VHD is een 100% Nederlandse alarmcentrale, gevestigd in Deventer. Met onze netwerkpartner Europ Assistance Group zijn wij actief in ruim 200 landen. In onze vestiging in Deventer werken ruim 180 mensen. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij klaar voor hulp en advies. In noodsituaties maar ook in alledaagse situaties met een minder urgent karakter. VHD is een 9+ organisatie waarbij we iedere keer weer streven naar een 9+ ervaring voor de klant. 

LEES Onze linkedin berichten

meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze veiligheidsdiensten? Vul onderstaand formulier in en neem vrijblijvend contact op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.