Vastgoedonderhoud

VHD is dé partner die ontzorgt

Bent u vastgoedeigenaar of vastgoedbeheerder en wilt u dat uw vastgoed goed onderhouden wordt? Dan bent u bij VHD aan het juiste adres. VHD biedt met TONED een landelijk totaalconcept aan voor reparatie en technisch onderhoud aan gebouwen. Het totale onderhoud aan uw vastgoed kunt u aan ons uitbesteden. U belt naar één centraal nummer en wij schakelen vervolgens de benodigde partij in. Hierbij kunt u denken aan een monteur, een installateur of zelfs een glazenwasser. Wij bieden directe hulp of op afspraak. U kunt ons zien als tussenpersoon, maar wij zijn meer dan dat. Met ons aan uw zijde bent u namelijk niet alleen voorzien van hulp die u nodig heeft om uw vastgoed te onderhouden, u bent ook in onvoorziene omstandigheden voorzien van hulp. Daarnaast kunnen wij door onze gecentraliseerde inkoop de kosten laag houden zonder kwaliteit uit het oog te verliezen.

Voordelen van VHD als partner voor vastgoed onderhoud

‘Altijd de beste uitvoerder’

“Wij letten bij onze leveranciers op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Zo heeft u bij ons altijd de beste uitvoerder.”

Mary Damhoff
VHD – toned

Meer informatie?

Neem contact op met Mary Damhoff, gespecialiseerd in vastgoed onderhoud.

Mary Damhoff

Mary Damhoff
VHD - TONED

06-10311262

Bijgeleverde online tool voor vastgoed onderhoud

Met onze bijgeleverde online tool kunt u online uw inkoop- en onderhoudsprocessen inzien. Daarnaast heeft u altijd inzicht in de status van uw gebouwbeheer. U blijft altijd eigenaar van de data waar wij mee werken. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld een deel van het onderhoud in eigen beheer houden. Denk aan het onderhoud dat planbaar is of het onderhoud met één specifieke leverancier. De applicatie ondersteunt u in het gehele proces, van het inplannen van de afspraken tot en met de facturering van de rapportages. Wilt u zien hoe deze online tool eruit ziet? Neem contact op om een demo te bekijken.

​​

Actueel

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Vul onderstaand formulier in of neem vrijblijvend contact op met Mary Damhoff, specialist in reparatie & onderhoud.

""
1
NaamUw naam
OrganisatieDe naam van uw organisatie
TelefoonnummerUw telefoonnummer
Uw bericht
0 /
Previous
Next
Mary Damhoff

Mary Damhoff
VHD - TONED

06-10311262

Bel mij terug

​​

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Klantcijfer

Meer over VHD
9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder