Mobiliteit

Met onze mobiliteitsdiensten helpen wij uw klant, berijder of verzekerde weer snel op weg. Bij pech en schade, in binnen- en buitenland. 24 uur per dag, 7 dagen per week staat ons team hulpverleners klaar voor hulp en advies. Met maar één doel; snelle en vakkundige hulp met niet alleen aandacht voor het voertuig maar expliciet ook voor bestuurder en inzittenden. Samen met ons uitgebreide netwerk aan hulpdiensten in binnen- en buitenland staan wij garant voor snelle hulp van goede kwaliteit tegen lage kosten. Dat doen wij geheel uit uw naam. Dat is wel zo duidelijk. Het is immers úw klant die hulp nodig heeft.

0
Binnen 20 seconden geholpen afgelopen maand
0
Totaal aantal objecten in portefeuille

Waarom VHD?

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Groot nationaal en internationaal netwerk
  • 9,3 klantwaardering in 2018
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Onafhankelijk
  • ISO27001, ISAE3402, ITO gecertificeerd

Branches mobiliteit

Klantwaardering

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

Ontvang hier de factsheet mobiliteit

​​

Certificeringen

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2 en ITO.

Ontvang hier de factsheet mobiliteit

Internationaal netwerk

VHD beschikt over het meest fijnmazige internationale netwerk. Doordat wij met alle autohulpdiensten in heel Europa rechtstreeks in contact staan hoeven wij geen lokale alarmcentrales in te schakelen. Dit geeft een hogere kwaliteit van de dienstverlening aan uw klant en scheelt aanzienlijk in kosten gemaakt door tussenliggende alarmcentrales. Met het enorme gezamenlijke inkoopvolume wordt dit ook nog eens tegen lage kosten uitgevoerd. Directe hulp, korte communicatie lijnen en lage uitvoeringskosten.

Ontvang hier de factsheet mobiliteit

 

ERA

European Roadservices Alliance (ERA) is een samenwerking tussen Falck Assistance Nordic, RAC, Europ Assistance en VHD. Het doel van ERA is door het bundelen van kennis, kunde en ervaring een ongekend aanbod te creëren voor partijen die behoefte hebben aan geavanceerde automobiliteitsservices door heel Europa.

Connected Car

Al jarenlang is VHD nauw betrokken bij verschillende initiatieven rondom slimme voertuigen: connected car, dongles, telematica etc.. Wij zijn dan ook helemaal klaar om de veranderende behoefte die hierdoor ontstaat op een goede manier in te vullen. Van reactief naar proactief handelen, strandingen voorkomen in plaats van remobiliseren. Een goed voorbeeld hiervan is de Europese samenwerking die wij zijn aangegaan met Royal Automobile Club UK (RAC) en Europ Assistance. Door het bundelen van de kennis, kunde en ervaring van deze drie partijen ontstaat er een ongekend aanbod voor partijen die behoefte hebben aan geavanceerde automobiliteitsservices. De toegevoegde waarde zit met name in de nieuwe digitale mogelijkheden in de hulpverlening, het benutten van telematica toepassingen om strandingen te voorkomen en het beschikbaar maken voor opdrachtgevers van customer insights.

Iedere hulpvraag is anders

Iedere persoon is uniek, ieder bedrijf is uniek en ook iedere hulpvraag. Onze hulpverlening is dan ook maatwerk. Samen met onze opdrachtgevers bepalen we de kaders van onze dienstverlening.

Wij houden altijd rekening met uw wensen en eisen. Zodat u er zeker van bent dat de hulp de wij aan uw klanten bieden naadloos aansluit op uw eigen dienstverlening. Bij VHD krijgt u de juiste servcie én service op maat.

Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Maak hier een afspraak

Lees hier onze 9+ verhalen

Een aanrijding in Engeland

“Rond het middaguur krijg ik een telefoontje uit Engeland. Een klant meldt zich met het bericht dat hij net een aanrijding heeft gehad met een Engelse dame. Beiden maken het gelukkig goed. Met de auto’s is het wat minder gesteld…”

Lees verder

Lees hier onze 9+ verhalen

Kapotte motor in Spanje

“Het is maandagmiddag als ik een telefoontje krijg vanuit Spanje. Een echtpaar is er op vakantie, hij op de motor zij met een bus. De motor heeft het laten afweten en het is nog onduidelijk wat er precies aan mankeert..”

Lees verder