Woningcorporaties

Met het unieke concept van VHD bespaart u tijd en geld, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen:

Meer informatie?

Neem contact met ons op

​​

Voordelen van VHD als partner

U wilt uw gebouwen goed onderhouden zodat uw huurders goed en zorgeloos kunnen wonen. Maar u werkt liever niet met een klusjesman die u ongeacht het werkaanbod zijn salaris moet uitbetalen? Dan bent u bij VHD aan het juiste adres! Met ons uitgebreide aanbod reparatie en onderhoudsdiensten leveren wij altijd hulp op maat. En u betaalt gewoon per uitgevoerde klus. Dus geen onnodige kosten voor het inhuren van een externe partij of het uitbetalen van een klusjesman. Dat doen wij voor u! Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij onze diensten altijd tegen de scherpste prijs aanbieden. Daarmee bespaart u aanzienlijk in de kosten.

Zo werkt ons concept:

 

Klantwaardering

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

Ontvang hier de factsheet reparatie & onderhoud

​​

Certificeringen

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO en WDTM.

Ontvang hier de factsheet reparatie & onderhoud

Gecentraliseerde inkoop

Door de gecentraliseerde inkoop, die we bereiken door de bundeling van zo’n 80 landelijk gevestigde opdrachtgevers, zijn we in staat de integrale onderhoudskosten tot een minimum te beperken. Uiteraard zonder hierbij de kwaliteit, service en klantvriendelijkheid van de leveranciers uit het oog te verliezen. Hierdoor hebben we voor iedere klus altijd de beste uitvoerder tegen de scherpste prijs!

Ontvang hier de factsheet reparatie & onderhoud

Én dit levert het u op:

Totaal onderhoud

U kunt bij ons uw totale onderhoud van uw gebouwen onderbrengen. Hierbij kunt u denken aan direct correctief onderhoud,

planmatig onderhoud, vervangingsonderhoud en gebouwbeheer. Door onze gezamenlijke inkoop bespaart u niet alleen tijd, maar ook kosten. We hechten veel waarde aan kwalitatief, vakkundig

en snelle hulpverlening. Hulpverlening waar u op kunt rekenen. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij graag voor u klaar.

Maak hier een afspraak

​​

9+ verhalen

Lees hier onze 9+ verhalen

Rook? Ik zie geen rook!

“Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat. Hij woont nog maar net in het huis en heeft geen idee wat er aan de hand is. Hij ziet nergens rook en het gaat ook niet om een lege batterij van de rookmelder. Waarom gaat dan toch het alarm af?”

Lees verder

Meer weten?

Bart
Berg

06-13280008

Ronald
Blokker

06-30919166

Mary Damhoff

Mary
Damhoff

06-10311262

Jelte
Posthumus

06-53790720

Rushdie
Ramsoedh

06-23938045

Jan Willem
Stet

06-20204885