VHD verlengt opnieuw ISO 27001-certificering

In een tijd waarin informatiebeveiliging van essentieel belang is, zijn wij er trots op dat deze certificering weer verlengd is. Sinds 2015 is VHD – als een van de eersten in Nederland – ISO 27001-gecertificeerd.

Bij het uitvoeren van onze dienstverlening stellen we hoge eisen. Dagelijks werken we met vertrouwelijke, medische en concurrentiegevoelige informatie. Het is voor ons van groot belang dat onze opdrachtgevers erop kunnen vertrouwen dat we hier uiterst zorgvuldig mee omgaan. Met de ISO 27001-certificering laten we zien dat we voldoen aan de normen voor informatiebeveiliging. Dit is een resultaat dat niet vanzelfsprekend is en waar we zeer trots op zijn! Het is een prestatie waar we bij VHD hard aan werken, elke dag weer.

Wat is ISO 27001?

ISO 27001 is een internationaal erkende norm voor informatiebeveiliging. Met het behalen van deze certificering laten we zien dat we voldoen aan de strenge normen die hierbij horen. Onze processen voor de bescherming van gevoelige informatie zijn op orde en uiteraard blijven we continu werken aan verbetering. Op deze manier creëren we een veilige omgeving voor alle informatie.

Bekijk ook

Onze laatste berichten