Fietspechhulp

Niet alleen pech met een auto is vervelend: ook als uw klant pech heeft met zijn of haar (elektrische) fiets levert dat vervelende situaties op. Samenwerken met VHD betekent dat uw klant 24/7 direct contact heeft met onze centrale. Wij stellen de klant gerust namens uw organisatie en zorgen dat uw klant snel geholpen wordt. Wij bieden passende hulp: een kleine noodreparatie op locatie, brengen de klant naar huis of naar de gewenste bestemming of fietsenmaker. Wij nemen alle zorgen van uw klant uit handen.

“Een 9+ maak je met elkaar!”

“Met een op maat gemaakte opleiding kunnen nieuwe collega’s met een gerust hart ‘de vloer op’. In onze hulpverlening is het belangrijk dat wij mensen helpen zoals we zelf geholpen willen worden.”

Jan Marcel
Trainer VHD academy

Certificeringen

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2 en ITO.

Ontvang hier de factsheet mobiliteit

Netwerk fietspechhulp

VHD is de grootste fietspechhulpverlener van Nederland en helpt mensen graag weer op weg. Met ons uitgebreide netwerk aan hulpdiensten kunnen wij fietsers snel voorzien van de juiste hulp

Ontvang hier de factsheet mobiliteit

Klantwaardering

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

Ontvang hier de factsheet mobiliteit

Lees hier onze 9+ verhalen

Vastzittende fietsen

“Afgelopen zomer is een echtpaar van plan gezellig een dag te gaan fietsen met twee kennissen. De datum voor deze fietsafspraak is maanden geleden al vastgelegd. Bij aankomst op de fietsbestemming blijkt de man de fietsen niet van de fietsendrager te kunnen krijgen. De draaiknop van de fietsendrager wil niet meer los en de fietsen zitten vast op de fietsendrager. Wat nu?”

Lees verder

Meer weten?

Bart
Berg

06-13280008

Mary
Damhoff

06-10311262

Jelte
Posthumus

06-53790720

Rushdie
Ramsoedh

06-23938045

Jan Willem
Stet

06-20204885