Insurance

Hoe goed voorbereid je ook op reis gaat, het kan gebeuren dat je in het buitenland medische zorg of hulp nodig hebt. En laat dat nou de expertise zijn van ons Reis & Zorg team. Dag en nacht staan zij klaar met hulp en (medisch) advies. Bij ziekte of een ziekenhuisopname, het regelen van een terugkeer naar huis, maar ook bij verlies of diefstal van waardevolle spullen. Waar ook ter wereld het probleem zich voordoet, ons team beschikt over een uitgebreid internationaal netwerk. Door de korte lijnen die wij met ons netwerk hebben is hulp snel ter plaatse en blijven de kosten laag. Aangevuld met een ruime talenkennis én ervaring weten wij iedere hulpvraag in goede banen te leiden.

0
Afgelopen maand geholpen binnen 20 seconden

“In het leven zijn we een nummer, bij jullie zijn we weer mens”

“De familie stuurt ons nog een mail met daarin het mooiste compliment dat je wat mij betreft als hulpverlener kunt krijgen: ‘In het leven zijn we een nummer bij jullie zijn we weer mens.”

Suzan
Hulpverlener travel assistance

Klantwaardering

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

Ontvang hier de factsheet zorg

​​

Certificeringen

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO en WDTM. De branche- en netwerk organisatie WDTM heeft de VHD alarmcentrale het ketenkeurmerk van zorgcentrale toegekend.

Ontvang hier de factsheet zorg

Netwerk

VHD beschikt over een groot en breed nationaal en internationaal netwerk. Met dit netwerk kunnen wij de verzekerde of klant snel hulp aanbieden. We staan rechtstreeks in contact met ons netwerk. Dit biedt veel voordelen. Zo kan er snelle hulp gegarandeerd worden en blijven de kosten laag, omdat er geen tussenkomst is van een derde partij.

Ontvang hier de factsheet zorg

Air Ambulance Tool

Neem contact met ons op

​​

Met onze Air Ambulance tool zijn wij er zeker van dat wij een air ambulance flight altijd tegen de scherpste prijs inkopen. Als er besloten wordt om een air ambulance in te zetten voor het vervoer van een patiënt dan benaderen wij via de tool de geselecteerde aanbieders van dergelijke specialistische vluchten. Al deze aanbieders zijn vooraf gescreend op kwaliteit. Zij hebben vervolgens een half uur de tijd hun beste aanbieding in de tool te plaatsen. Zo hebben wij in korte tijd een overzicht van de kosten per aanbieder en kunnen we de beste en voordeligste maatschappij de opdracht geven de repatriëring uit te voeren.

Lees hier onze 9+ verhalen

Vinger aan de pols

“Op onze zorgcentrale krijgen wij veel verschillende meldingen binnen. Iemand met personenalarmering voor wie wij de achterwacht moeten inschakelen, iemand die per ongeluk op een personenalarmering drukt, af en toe een testmelding en natuurlijk ook hele kritieke situaties. Alertheid is altijd van groot belang!”

Lees verder

Lees hier onze 9+ verhalen

Overleden in Spanje

“Op een middag in oktober word ik gebeld door een man die samen met zijn vriend op vakantie is op een Spaans eiland. Helaas heeft hij een trieste boodschap. Zijn vriend is die ochtend onverwachts overleden. Ik merk dat het nog niet helemaal tot hem is doorgedrongen.”

Lees verder

Meer weten?

Bart
Berg

06-13280008

Mary
Damhoff

06-10311262

Jelte
Posthumus

06-53790720

Rushdie
Ramsoedh

06-23938045

Jan Willem
Stet

06-20204885