Insurance

lees hier wat VHD voor u kan betekenen

24/7 hulp waar ook ter wereld

Hoe goed voorbereid je ook op reis gaat, het kan gebeuren dat je in het buitenland medische zorg of hulp nodig hebt. En laat dat nou de expertise zijn van ons Reis & Zorg team. Dag en nacht staan zij klaar met hulp en (medisch) advies. Bij ziekte of een ziekenhuisopname, het regelen van een terugkeer naar huis, maar ook bij verlies of diefstal van waardevolle spullen. Waar ook ter wereld het probleem zich voordoet, ons team beschikt over een uitgebreid internationaal netwerk. Door de korte lijnen die wij met ons netwerk hebben is hulp snel ter plaatse en blijven de kosten laag. Aangevuld met een ruime talenkennis én ervaring weten wij iedere hulpvraag in goede banen te leiden.

DOWNLOAD DE VHD FACtsHEET zorg

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? En meer weten over onze kwaliteit en hoe wij deze waarborgen?
Download hier onze factsheet. 

Bekijk waarom u op VHD kunt vertrouwen

Wanneer u de hulpverlening uitbesteed, is het fijn dat u 100% kunt vertrouwen op deze partner. Daarom wilt u dat deze partner dezelfde kwaliteitsnormen hanteert en dat u daarom uw klanten de beste hulp kan garanderen. Met de onafhankelijke en toegekende certificeringen van VHD laten wij zien dat de kwaliteit bij VHD hoog is. Daarnaast zitten we al meer dan 50 jaar in het vak en kunt u bouwen op ons nationaal en internationaal netwerk. 

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO en EN 50518.

Op de afbeelding is de ISO 27001 certificering te zien. Hiermee toont VHD aan dat zij goed met vertrouwelijke, medische en concurrentie gevoelige informatie omgaan.
Logo AFM

actueel

Hieronder leest u onze actuele berichten. 

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder
0
mei 2024

KLANTWAARDERING

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

LEES ONZE 9+ VERHALEN

Air Ambulance Tool

Met onze Air Ambulance tool zijn wij er zeker van dat wij een air ambulance flight altijd tegen de scherpste prijs inkopen. Als er besloten wordt om een air ambulance in te zetten voor het vervoer van een patiënt dan benaderen wij via de tool de geselecteerde aanbieders van dergelijke specialistische vluchten. Al deze aanbieders zijn vooraf gescreend op kwaliteit. Zij hebben vervolgens een half uur de tijd hun beste aanbieding in de tool te plaatsen. Zo hebben wij in korte tijd een overzicht van de kosten per aanbieder en kunnen we de beste en voordeligste maatschappij de opdracht geven de repatriëring uit te voeren.

wereldwijd netwerk

VHD beschikt over een groot en breed nationaal en internationaal netwerk. Met dit netwerk kunnen wij de verzekerde of klant snel hulp aanbieden. We staan rechtstreeks in contact met ons netwerk. Dit biedt veel voordelen. Zo kan er snelle hulp gegarandeerd worden en blijven de kosten laag, omdat er geen tussenkomst is van een derde partij.

LEES Onze linkedin berichten

Cost containment

Wij helpen uw verzekerden niet alleen uit uw naam, maar ook met uw portemonnee. Kostenbeheersing maakt dan ook standaard deel uit van onze dienstverlening. Al onze opdrachtgevers worden automatisch opgenomen in ons internationale cost containment programma. Dat doen wij door scherp in te kopen maar ook door kostenbesparingen te realiseren. Bijvoorbeeld door te onderhandelen met een kliniek of ziekenhuis over de hoogte van de nota. Dit levert vaak substantiële kortingen op. En daar profiteert u als opdrachtgever van. Uw klant krijg de best mogelijke zorg en u betaalt hiervoor de best mogelijke prijs.

Dynamic ticketing

Met dynamic ticketing besparen we op kosten van vliegtickets. Bij een terugkeer naar Nederland bekijken we eerst of een eventueel bestaand ticket omgeboekt of ingezet kan worden. Dit alles zonder de klantbeleving negatief te beïnvloeden.

expats

Heeft u werknemers als klantgroep die in het buitenland zijn gestationeerd? Ook voor hen kunnen wij medische hulpverlening organiseren. Dankzij ons uitgebreide internationale netwerk van zorgverleners hebben wij waar ook ter wereld voor iedere situatie de juiste zorg voorhanden. In combinatie met onze 24/7 medische helpdesk realiseren wij hoge klantwaardering en lagere kosten doordat mensen niet direct naar een ziekenhuis of kliniek gaan.

internationaal inkopen

Doordat wij aangesloten zijn bij Europ Assistance beschikken wij over een groot netwerk. Hierdoor kan ons netwerk internationaal worden ingekocht. Met kostenbesparingen als groot voordeel.

meer informatie?

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw zorg- en/of reishulpverlening? Vul onderstaand formulier in en neem vrijblijvend contact op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.