Geld besparen op het beheer van uw onroerend goed?

Met het unieke concept van VHD bespaart u tijd en geld, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen:

Zo werkt ons concept voor het beheer van uw onroerend goed:

Zó ontzorgen én besparen wij.

Met het landelijk concept TONED van VHD bent u als eigenaar onroerend goed direct ontzorgd. TONED verzorgt het totale onderhoud aan al uw onroerend goed. Hierbij belt u naar één centraal nummer en wij schakelen de benodigde uitvoerende partij voor u in.

Reparatiedienst

Én dit levert het u op:

Bent u klaar om te besparen op het beheer van uw onroerend goed?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
""
1
NaamUw naam
OrganisatieDe naam van uw organisatie
TelefoonnummerUw telefoonnummer
Uw bericht
0 /
Previous
Next

Jelte Posthumus
Accountmanager

06-53790720

Bel mij terug

​​

Als eigenaar van onroerend goed wilt u uw panden en alles daaromheen altijd voorzien van het juiste onderhoud en het juiste herstel op het juiste moment. Dit kan bij VHD. TONED het landelijk concept van VHD neemt uw onderhoud aan uw onroerend goed over. U belt naar één centraal nummer, en wij sturen direct de benodigde partij op pad. Zo bespaart u tijd én kosten. In onze online tool heeft u uw onderhoud altijd inzichtelijk en door onze gecentraliseerde inkoop hebben wij een groot landelijk netwerk dat voor u kostenbesparend werkt.

Ook uw al planmatig onderhoud bij VHD

Wij verzorgen graag voor u uw planmatig onderhoud. Bijvoorbeeld het onderhoud aan de airconditioning, verlichting, brandblussers of liften. U belt hierbij naar één centraal nummer en wij plannen vervolgens een schilder, technicus, monteur of elektricien voor u in op de gewenste tijden en in de gewenste periode.

​​

Actueel

​​

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Klantcijfer

Meer over VHD
9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder