Technisch

Met onze speciale technische helpdesk kunnen wij van uw klanten alle technische vragen beantwoorden. Hierbij kunt u ons helpdesk zelf trainen met uw product. Zo weet onze technische helpdesk alle technische aspecten van uw product en kunnen dit vervolgens goed doorvertalen naar uw klant.

0
binnen 20 seconden beantwoord
0
interacties afgelopen maand

‘Helpen zoals we zelf geholpen willen worden’

“Met een op maat gemaakte opleiding kunnen nieuwe collega’s met een gerust hart ‘de vloer op’. In onze hulpverlening is het belangrijk dat wij mensen helpen zoals we zelf geholpen willen worden.”

JAN MARCEL VHD ACADEMY

Klantwaardering

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

Ontvang hier de factsheet klantcontact

​​

Certificeringen

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO en WDTM.

Ontvang hier de factsheet klantcontact

Technisch personeel

Komt u met een nieuw product op de markt? Of heeft uw bedrijf een totaal eigen technisch concept bedacht? Dan wilt u uw klanten altijd goed te woord kunnen staan.

Met ons technisch personeel zorgen wij ervoor dat uw klanten via de telefoon al hun technische vragen kunnen stellen. De medewerkers op de technische helpdesk helpen uw klant graag. Onze medewerkers worden getraind en nemen onder uw label

de telefoon op. Uw product is onze specialisatie! Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem hieronder dan snel contact met ons op!

Maak hier een afspraak

​​

Lees hier onze 9+ verhalen

Rook? Ik zie geen rook!

“Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat. Hij woont nog maar net in het huis en heeft geen idee wat er aan de hand is. Hij ziet nergens rook en het gaat ook niet om een lege batterij van de rookmelder..”

Lees verder

Meer weten?

Bart
Berg

06-13280008

Mary
Damhoff

06-10311262

Jelte
Posthumus

06-53790720

Rushdie
Ramsoedh

06-23938045

Jan Willem
Stet

06-20204885