Uw gebouwbeheer uitbesteden?

Al uw diensten bij één partij!

Uw totale gebouwbeheer regelen wij

Met het gebouwbeheer van VHD regelen wij zaken als schoonmaak, schilderwerk, beveiliging en onderhoud aan daken, gevels en meer. Het beheer van het hele gebouw wordt door ons geregeld, waardoor u met een gerust hart uw eigen werk kunt doen. U belt naar één centraal nummer en wij schakelen vervolgens hulp in waar nodig: de monteur, de schilder, de elektricien, de technicus etc. Directe hulp, planmatig of op afspraak. Laat u door ons uw complete gebouwbeheer uitvoeren, dan heeft u uw totale gebouw beheer uitbesteed aan één partij. Wij werken kostenbesparend door onze gecentraliseerde inkoop. U heeft daarnaast één aanspreekpunt voor al uw diensten, en wij selecteren onze leveranciers op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Zo kunt u bij ons terecht met elke dienst, leveren wij goede kwaliteit en heeft u de scherpste prijs!

VHD centraliseert inkoop

Onze inkoop voor gebouwbeheer centraliseren wij door een bundeling van zo’n 80 landelijk gevestigde opdrachtgevers. Hierdoor zijn wij in staat de integrale onderhoudskosten tot een minimum te beperken. We verliezen uiteraard nooit kwaliteit uit het oog. Bij het selecteren van leveranciers letten we daarnaast op service en klantvriendelijkheid. Hierdoor hebben wij voor iedere klus altijd de beste uitvoerder tegen de laagste prijs! We bieden hulp door heel Nederland.

Zo werkt ons concept voor uw totale gebouwbeheer:

Kwaliteit met onze VHD academy

We hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met onze certificeringen ISAE3402 type II, ISO27001, ITO en WDTM (zorgcentrale) laten wij zien dat kwaliteit bij ons niet het ondergeschoven kindje is. Iedere dag, 24 uur per dag, zijn wij bezig met het optimaliseren, verbeteren en behouden van onze kwaliteit. Deze kwaliteit uiten we niet alleen in deze certificeringen, maar ook met onze VHD academy. We hebben een gevarieerd en gedegen opleidingsproces. Bij ons heeft iedereen de kans zich verder te ontwikkelen. Wilt u meer weten over onze organisatie? Neem contact met ons op.

Én dit levert het u op:

Bent u klaar om te besparen op uw gebouwbeheer?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
""
1
NaamUw naam
OrganisatieDe naam van uw organisatie
TelefoonnummerUw telefoonnummer
Uw bericht
0 /
Previous
Next

Jelte Posthumus
Accountmanager

06-53790720

Bel mij terug

​​

​​

Actueel

​​

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Klantcijfer

Meer over VHD
9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder