Uw gebouwbeheer uitbesteden?

Al uw diensten bij één partij! Bekijk onze werkwijze in de animatie hieronder:

Meer informatie?

Neem contact met ons op

​​

Uw totale gebouwbeheer regelen wij

Met het gebouwbeheer van VHD regelen wij zaken als schoonmaak, schilderwerk, beveiliging en onderhoud aan daken, gevels en meer. Het beheer van het hele gebouw wordt door ons geregeld, waardoor u met een gerust hart uw eigen werk kunt doen. U belt naar één centraal nummer en wij schakelen vervolgens hulp in waar nodig: de monteur, de schilder, de elektricien, de technicus etc. Directe hulp, planmatig of op afspraak. Laat u door ons uw complete gebouwbeheer uitvoeren, dan heeft u uw totale gebouw beheer uitbesteed aan één partij. Wij werken kostenbesparend door onze gecentraliseerde inkoop. U heeft daarnaast één aanspreekpunt voor al uw diensten, en wij selecteren onze leveranciers op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Zo kunt u bij ons terecht met elke dienst, leveren wij goede kwaliteit en heeft u de scherpste prijs!

VHD centraliseert inkoop

Onze inkoop voor gebouwbeheer centraliseren wij door een bundeling van zo’n 80 landelijk gevestigde opdrachtgevers. Hierdoor zijn wij in staat de integrale onderhoudskosten tot een minimum te beperken. We verliezen uiteraard nooit kwaliteit uit het oog. Bij het selecteren van leveranciers letten we daarnaast op service en klantvriendelijkheid. Hierdoor hebben wij voor iedere klus altijd de beste uitvoerder tegen de laagste prijs! We bieden hulp door heel Nederland.

Doe hier de VHD – Bespaarcheck

Benieuwd of u kunt besparen op uw reparatie & onderhoudsproces? Doe snel onze VHD-bespaarcheck! Door onze gecentraliseerde inkoop zijn we in staat de integrale onderhoudskosten tot een minimum te beperken. Hierbij verliezen wij kwaliteit nooit uit het oog. Zo heeft u bij ons voor iedere klus altijd de beste uitvoerder tegen de scherpste prijs.

De totaaloplossing voor uw totale gebouwbeheer:

Kwaliteit met onze VHD academy

We hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met onze certificeringen ISAE3402 type II, ISO27001, ITO en WDTM (zorgcentrale) laten wij zien dat kwaliteit bij ons niet het ondergeschoven kindje is. Iedere dag, 24 uur per dag, zijn wij bezig met het optimaliseren, verbeteren en behouden van onze kwaliteit. Deze kwaliteit uiten we niet alleen in deze certificeringen, maar ook met onze VHD academy. We hebben een gevarieerd en gedegen opleidingsproces. Bij ons heeft iedereen de kans zich verder te ontwikkelen. Wilt u meer weten over onze organisatie? Neem contact met ons op.

Én dit levert het u op:

Bent u klaar om te besparen op uw gebouwbeheer?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
""
1
Naam
Organisatie
Telefoonnummer
Uw bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Jelte Posthumus
Accountmanager

06-53790720

Bel mij terug

​​

​​

Actueel

​​

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Lees onze 9+ verhalen

VHD is een 9+ organisatie. Dat betekent dat we er altijd naar streven de klant een 9+ ervaring te geven. De kern hierbij is: niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt maar ook te horen wat men voelt.

Wij investeren veel in 9+. Onze medewerkers worden regelmatig getraind en continu op 9+ gecoacht. Hierdoor kunnen we met elkaar de momenten blijven herkennen waarop we het verschil kunnen maken, iets extra’s kunnen, of misschien wel moeten, doen zonder dat de klant daar om gevraagd heeft. En de klant zo een 9+ ervaring te geven. Hieronder leest u één van onze 9+ verhalen:

9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder