Het totale gebouw beheer geregeld door één partij!

Met de unieke oplossing van VHD bespaart u tijd en geld, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen:

BEKIJK ONZE werkwijze

De voordelen van het uitbesteden van Uw totale gebouwbeheer

Met het gebouwbeheer van VHD regelen wij zaken als schoonmaak, schilderwerk, beveiliging en onderhoud aan daken, gevels en meer. Het beheer van het hele gebouw wordt door ons geregeld, waardoor u met een gerust hart uw eigen werk kunt doen. U belt naar één centraal nummer en wij schakelen vervolgens hulp in waar nodig: de monteur, de schilder, de elektricien, de technicus etc. Directe hulp, planmatig of op afspraak. Laat u door ons uw complete gebouwbeheer uitvoeren, dan heeft u uw totale gebouw beheer uitbesteed aan één partij. Wij werken kostenbesparend door onze gecentraliseerde inkoop. U heeft daarnaast één aanspreekpunt voor al uw diensten, en wij selecteren onze leveranciers op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Zo kunt u bij ons terecht met elke dienst, leveren wij goede kwaliteit en heeft u de scherpste prijs!

We beschikken over een landelijk dekkend netwerk.

Bart Berg, Accountmanager VHD

Bart-Berg-187x187

VHD centraliseert inkoop

Onze inkoop voor gebouwbeheer centraliseren wij door een bundeling van zo’n 80 landelijk gevestigde opdrachtgevers. Hierdoor zijn wij in staat de integrale onderhoudskosten tot een minimum te beperken. We verliezen uiteraard nooit kwaliteit uit het oog. Bij het selecteren van leveranciers letten we daarnaast op service en klantvriendelijkheid. Hierdoor hebben wij voor iedere klus altijd de beste uitvoerder tegen de laagste prijs! We bieden hulp door heel Nederland.

DOE HIER DE VHD - BESPAARCHECK

Weten of het voor u loont het reparatie & onderhoud uit te besteden? Doe hieronder de bespaarcheck!

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO, AFM en EN50518.

zo werkt onze oplossing

1. Wij staan 24/7 voor u klaar

Wij staan klaar voor al uw vragen, storingen en reparaties

2. Wij schakelen direct een leverancier uit ons netwerk in

Ons netwerk is geselecteerd op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid

3. De reparatie of het onderhoud wordt snel en vakkundig uitgevoerd

En door onze gecentraliseerde inkoop altijd kostenbesparend

4. U ontvangt één verzamelfactuur vakkundig uitgevoerd

Daarnaast alles overzichtelijk in onze online tool

Én dit levert het u op

Dankzij ons inkoopvoordeel bespaart u direct geld op al uw reparatie & onderhoud.

Geen gedoe, geen stress. Wij ontzorgen u tijdens het gehele proces.

Maak gebruik van onze overzichtelijke online tool en ontvang één verzamelfactuur.

ARTIKELEN

Hieronder leest u onze artikelen over reparatie en onderhoud. Deze artikelen zijn speciaal geschreven voor vastgoedbeheerders en facilitair managers. We geven handige tips voor uw vastgoedonderhoud en volgen interessante ontwikkelingen in de markt. Wilt u voortaan op de hoogte gehouden worden van deze berichten? Volg ons op LinkedIn!

Kwaliteit met onze VHD academie

We hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met onze certificeringen ISAE3402 type II, ISO27001, ITO en WDTM (zorgcentrale) laten wij zien dat kwaliteit bij ons niet het ondergeschoven kindje is. Iedere dag, 24 uur per dag, zijn wij bezig met het optimaliseren, verbeteren en behouden van onze kwaliteit. Deze kwaliteit uiten we niet alleen in deze certificeringen, maar ook met onze VHD academy. We hebben een gevarieerd en gedegen opleidingsproces. Bij ons heeft iedereen de kans zich verder te ontwikkelen. Wilt u meer weten over onze organisatie? Neem contact met ons op.

0
juni 2024

KLANTWAARDERING

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

actueel

Lees het laatste nieuws over VHD.

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder

bekijk al onze dienstverlening

VHD is van oorsprong een alarmcentrale. Inmiddels is het veel meer dan dat. Bekijk hieronder wat wij u nog meer kunnen bieden. Zo verzorgen wij bereikbaarheidsdiensten, webcare en zijn wij een particuliere alarmcentrale en zorgcentrale. 

LEES Onze linkedin berichten

meer informatie?

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw reparatie en onderhoud? Vul onderstaand formulier in of neem vrijblijvend contact op met Mary Damhoff. 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.