Geld besparen op het onderhoud van uw onroerend goed?

Onderhoud aan uw onroerend goed uitbesteden aan één partij? Dan kunt u terecht bij VHD! Door het onderhoud aan onroerend goed uit te besteden aan één partij bespaart u tijd en geld. Daarnaast leveren wij u altijd betrouwbare leveranciers.

Bekijk direct hoe wij besparen en ontzorgen:

Doe de VHD – bespaarcheck!

Weten of het voor u loont het reparatie & onderhoud uit te besteden? Doe hieronder de bespaarcheck!

Doe de VHD-bespaarcheck

De totaaloplossing voor het onderhoud van uw onroerend goed:

De voordelen van VHD

Met de landelijke totaaloplossing van VHD, verzorgen wij voor o.a. eigenaren van onroerend goed, vastgoedeigenaren en vastgoedbeheerders, het totale onderhoud aan uw onroerend goed. U belt naar één centraal nummer en wij schakelen vervolgens de benodigde uitvoerende partij in bijv. een schilder, elektricien etc.
Hoge klanttevredenheid

Én dit levert het u op:

Bent u klaar om te besparen op het onderhoud van uw onroerend goed?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
""
1
Naam
Organisatie
Telefoonnummer
Uw bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Jelte Posthumus
Accountmanager

06-53790720

Bel mij terug ​​
Uw onroerend goed onderhouden kan een complexe en tijdrovende taak vormen. Bij VHD kunt u uw complete onderhoud aan uw onroerend goed uitbesteden. Met  de totaaloplossing van VHD voor o.a. eigenaren van onroerend goed, vastgoedeigenaren en vastgoedbeheerders, ontzorgen wij u met het totale onderhoud aan uw onroerend goed. Hierbij belt u naar één centraal nummer en wij schakelen vervolgens de benodigde uitvoerende partij in. Door onze gecentraliseerde inkoop hebben wij een groot landelijk netwerk. Daarnaast werkt dit voor u kostenbesparend en heeft u voor al uw onderhoudsdiensten één partij.

Meerdere diensten, één partij

U kunt bij ons terecht voor meerdere diensten, naast reparatie en onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor onder meer klantcontact. Wij nemen graag onder uw label de telefoon op. Bijvoorbeeld na werktijd of bij overflow.
​​

Actueel

​​

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Lees onze 9+ verhalen

VHD is een 9+ organisatie. Dat betekent dat we er altijd naar streven de klant een 9+ ervaring te geven. De kern hierbij is: niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt maar ook te horen wat men voelt.

Wij investeren veel in 9+. Onze medewerkers worden regelmatig getraind en continu op 9+ gecoacht. Hierdoor kunnen we met elkaar de momenten blijven herkennen waarop we het verschil kunnen maken, iets extra’s kunnen, of misschien wel moeten, doen zonder dat de klant daar om gevraagd heeft. En de klant zo een 9+ ervaring te geven. Hieronder leest u één van onze 9+ verhalen:

9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder