Camerabewaking door VHD

Ontdek uw mogelijkheden bij vhd

camerabewaking met liveview

Met de camerabewaking van VHD zorgen we voor de veiligheid in winkels en bedrijfspanden. Als particuliere alarmcentrale monitoren wij uw beveiliging. Door middel van LiveView kunnen wij direct hulp inschakelen bij verdachte situaties. We schakelen de hulp in van een surveillance of indien nodig van een hulpdienst.  Wij zorgen voor een adequate opvolging van (urgente) meldingen op het gebied van camerabewaking.

De camerasystemen van uw klanten worden naadloos aangesloten op onze particuliere alarmcentrale. Wij zorgen ervoor dat bij iedere melding de juiste hulp wordt ingeschakeld. Door de professionele en adequate opvolging van VHD is snelle hulp gegarandeerd. Naast particuliere alarmcentrale zijn we al jarenlang reguliere alarmcentrale. Deze kennis en ervaring zetten we ook in, in deze dienstverlening. Klantgerichtheid en empathie staan daarbij centraal.

DOWNLOAD DE VHD FACtSHEET veiligheid

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? En meer weten over onze kwaliteit en hoe wij deze waarborgen?
Download hier onze factsheet. 

Onze beveiligingsoplossingen

Onderscheidend VHD

Wist je dat camerabewaking een goede aanvulling is op een bestaand alarmsysteem? Let op: een goede aanvulling je kunt het niet gebruiken als vervanger voor een alarmsysteem. De bewakingscamera’s doen iets anders dan een alarmsysteem.

Wij begrijpen als geen ander dat je als ondernemer geen tijd hebt om 24/7 de beveiligingsbeelden te bekijken. Daarom biedt VHD de oplossing. Met de camerabewaking van VHD zorgen we voor de veiligheid in winkels en bedrijfspanden. 

Wanneer u de hulpverlening uitbesteed, is het fijn dat u 100% kunt vertrouwen op deze partner. Daarom wilt u dat zij dezelfde kwaliteitsnormen hanteren als u, zodat u uw klanten de beste hulp kunt garanderen. Met de onafhankelijke en toegekende certificeringen van VHD laten wij zien dat de kwaliteit bij VHD hoog is. Daarnaast zitten we al meer dan 50 jaar in het vak en kunt u bouwen op ons nationaal en internationaal netwerk. 

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO, AFM en EN50518.

actueel

Hieronder leest u onze actuele berichten. 

Een diepblauwe achtergrond die het wereldwijde web illustreert. Slotjes om informatiebeveiliging aan te geven.
Actueel

VHD verlengt opnieuw ISO 27001-certificering

In een tijd waarin informatiebeveiliging van essentieel belang is, zijn wij er trots op dat deze certificering weer verlengd is. Sinds 2015 is VHD – als een van de eersten in Nederland – ISO 27001-gecertificeerd.

Lees verder
0
maart 2024

KLANTWAARDERING

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

particuliere alarmcentrale

Op onze particuliere alarmcentrale detecteren wij ongewone situaties en volgen deze direct op. Wanneer er verdachte situaties plaatsvinden schakelen wij het beveiligingsbedrijf of hulpdienst in. 24/7 zijn wij bereikbaar. Met de EN-50518 certificering zijn wij een gecertificeerde centrale. 

Jan-Willem-Stet-187-x-187

Ik vertel u graag meer over de
Particuliere alarmcentale

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van onze veiligheidsdiensten? Vul het contactformulier in en neem vrijblijvend contact op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.