Altijd bereikbaar voor
uw verzekerden

Ontdek de mogelijkheden bij vhd

24/7 bereikbaar

Als verzekeraar wilt u 24/7 bereikbaar zijn voor uw verzekerden. Als u dit zelf moet doen, heeft u extra mensen nodig en kost dit veel tijd en geld. Daarom kunt u contact met verzekerden uitbesteden aan VHD. Wij nemen graag de telefoon voor u, en namens u op. Wij staan graag voor uw verzekerden klaar!

DOWNLOAD DE VHD FACtsHEET klantcontact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wat u van ons kunt verwachten, en wat wij doen om hoge kwaliteit dienstverlening te leveren? Download hier onze factsheet. 

Bekijk waarom u op VHD kunt vertrouwen

Wanneer u de hulpverlening uitbesteed, is het fijn dat u 100% kunt vertrouwen op deze partner. Daarom wilt u dat deze partner dezelfde kwaliteitsnormen hanteert zodat u uw klanten de beste hulp kunt garanderen. Met de onafhankelijke en toegekende certificeringen van VHD laten wij zien dat de kwaliteit bij VHD hoog is. Daarnaast zitten we al meer dan 50 jaar in het vak.

actueel

Hieronder leest u onze actuele berichten. 

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO en EN 50518.

Op de afbeelding is de ISO 27001 certificering te zien. Hiermee toont VHD aan dat zij goed met vertrouwelijke, medische en concurrentie gevoelige informatie omgaan.
0
april 2024

KLANTWAARDERING

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

LEES ONZE 9+ VERHALEN

WFT-gediplomeerd personeel

Voor opdrachtgevers in de insurance branche hebben wij in ons klantcontactteam WFT-gediplomeerde medewerkers (wft basis, schade en zorg).

Hiermee is de deskundigheid van onze medewerkers met betrekking tot de financiële dienstverlening gewaarborgd. Hoewel het geen wettelijke verplichting is voor het uitvoeren van hulpverlening, is het voor onze opdrachtgevers een mooie plus dat VHD ruime WFT-kennis in huis heeft.

LEES Onze linkedin berichten

meer informatie?

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw telefonische helpdesk? Vul onderstaand formulier in of neem vrijblijvend contact op met Bart Berg.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bart Berg
Accountmanager