Insurance

U wilt als verzekeraar 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar kunnen zijn voor uw verzekerden. Alleen als u dit zelf moet doen, kost dit veel geld, u heeft veel mensen nodig, en het kost veel tijd. Daarom kunt u dit uitbesteden aan ons. Wij nemen graag voor u de telefoon op. Wij staan graag voor uw verzekerden klaar!

0
binnen 20 seconden beantwoord
0
interacties afgelopen maand

“In het leven zijn we een nummer, bij jullie zijn we weer mens”

“De familie stuurt ons nog een mail met daarin het mooiste compliment dat je wat mij betreft als hulpverlener kunt krijgen: ‘In het leven zijn we een nummer bij jullie zijn we weer mens.”

SUZAN
HULPVERLENER TRAVEL ASSISTANCE

Klantwaardering

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

Ontvang hier de factsheet klantcontact

​​

Certificeringen

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO en WDTM.

Ontvang hier de factsheet klantcontact

WFT-gediplomeerd

Voor opdrachtgevers in de insurance branche hebben wij in ons klantcontactteam diverse WFT-gediplomeerde medewerkers (wft basis, schade en zorg).

Maak hier een afspraak

​​

Hiermee is de deskundigheid van onze medewerkers met betrekking tot de financiële dienstverlening geborgd. Hoewel het geen wettelijke verplichting is voor het uitvoeren van hulpverlening, is het voor onze opdrachtgevers een mooie plus dat VHD ruime wft kennis in huis heeft.

Lees hier onze 9+ verhalen

Rook? Ik zie geen rook!

“Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat. Hij woont nog maar net in het huis en heeft geen idee wat er aan de hand is. Hij ziet nergens rook en het gaat ook niet om een lege batterij van de rookmelder..”

Lees verder

Meer weten?

Bart
Berg

06-13280008

Mary
Damhoff

06-10311262

Jelte
Posthumus

06-53790720

Rushdie
Ramsoedh

06-23938045

Jan Willem
Stet

06-20204885