Onder uw label beantwoorden
we alle automotive vragen

Ontdek nu de mogelijkheden bij vhd

24/7 antwoord op alle automotive vragen

U krijgt veel autotechnische vragen binnen over uw merk of verkochte auto. Dan wilt u uw klanten altijd vakkundig en snel kunnen beantwoorden. Maar dan hebt u wel de capaciteit nodig, wij zorgen dat dit voor u wordt geregeld. Onze medewerkers staan uw klanten onder uw label graag te woord en geven antwoord op alle (technische) vragen van uw merk of auto. 

DOWNLOAD DE VHD FACtsHEET klantcontact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? En meer weten over onze kwaliteit en hoe wij deze waarborgen? Download hier onze factsheet. 

Bekijk waarom u op VHD kunt vertrouwen

Wanneer u de hulpverlening uitbesteed, is het fijn dat u 100% kunt vertrouwen op deze partner. Daarom wilt u dat deze partner dezelfde kwaliteitsnormen hanteert en dat u daarom uw klanten de beste hulp kunt garanderen. Met de onafhankelijke en toegekende certificeringen van VHD laten wij zien dat de kwaliteit bij VHD hoog is. Daarnaast zitten we al meer dan 50 jaar in het vak.

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO, AFM en EN50518.

actueel

Hieronder leest u onze actuele berichten. 

0
april 2024

KLANTWAARDERING

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

Producttrainingen

Om u en uw klanten goed van dienst te zijn is up to date productkennis van essentieel belang. We blijven dan ook graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken binnen uw branche of organisatie. Kennis die wij via de VHD academy delen met medewerkers maar waarbij we ook opdrachtgevers uitnodigen hun kennis over te dragen. Door het organiseren van incompany producttrainingen krijgen zij de gelegenheid alle ins en outs van bijvoorbeeld een nieuw product of nieuwe dienst over te brengen aan onze medewerkers. Zo kunnen zij op hun beurt in het klantcontact uw klanten optimaal bedienen.

LEES ONZE 9+ VERHALEN

wat u nog meer aan vhd kunt uitbesteden

Naast klantcontact heeft VHD nog veel meer te bieden. Zo monitoren wij online wat er over uw organisatie of merk gezegd wordt en geven daarop een passend antwoord met onze webcare dienst, daarnaast verzorgen wij het onderhoud aan al uw panden en zijn een gecertificeerd zorgcentrale. Lees meer over onze diensten hieronder. 

LEES Onze linkedin berichten

meer informatie?

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw technische helpdesk? Vul onderstaand formulier in of neem vrijblijvend contact op met Jan Willem Stet.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jan Willem Stet
Accountmanager