Automotive

U krijgt veel autotechnische vragen binnen over uw merk of verkochte auto. Dan wilt u uw klanten altijd vakkundig en snel kunnen beantwoorden. Maar dan hebt u wel de capaciteiten nodig, wij zorgen dat dit voor u wordt geregeld. Onze medewerkers staan uw klanten onder uw label graag te woord en geven antwoord op alle (technische) vragen van uw merk of auto.

0
binnen 20 seconden beantwoord
0
interacties afgelopen maand

“Hulpverlening gaat verder dan materiële schade”

“Bij materiële hulpverlening gaat het verder dan het materiaal alleen. In elke auto zit ook altijd een mens!”

JAAP
HULPVERLENER EN OPLEIDER

Klantwaardering

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

Ontvang hier de factsheet klantcontact

​​

Certificeringen

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO en WDTM.

Ontvang hier de factsheet klantcontact

Producttrainingen

Maak hier een afspraak

​​

Om u en uw klanten goed van dienst te zijn is up to date productkennis van essentieel belang. We blijven dan ook graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken binnen uw branche of organisatie. Kennis die wij via de VHD academy delen met medewerkers maar waarbij we ook opdrachtgevers uitnodigen hun kennis over te dragen. Door het organiseren van incompany producttrainingen krijgen zij de gelegenheid alle ins en outs van bijvoorbeeld een nieuw product of nieuwe dienst over te brengen aan onze medewerkers. Zo kunnen zij op hun beurt in het klantcontact uw klanten optimaal bedienen.

Lees hier onze 9+ verhalen

Rook? Ik zie geen rook!

“Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat. Hij woont nog maar net in het huis en heeft geen idee wat er aan de hand is. Hij ziet nergens rook en het gaat ook niet om een lege batterij van de rookmelder..”

Lees verder

Meer weten?

Bart
Berg

06-13280008

Mary
Damhoff

06-10311262

Jelte
Posthumus

06-53790720

Rushdie
Ramsoedh

06-23938045

Jan Willem
Stet

06-20204885