De online tool van VHD

VHD is dé partner die ontzorgt

Als u bij ons klant wordt en gebruik maakt van ons netwerk bieden wij u een gratis online tool aan. Hierdoor wordt onze dienstverlening voor u snel en inzichtelijk gehouden. Onze web-based applicaties managen inkoop- en onderhoudsprocessen van organisaties. Door het registreren van contracten, bestellingen, opdrachten en facturen wordt het gehele proces transparant en foutvrij gemaakt. Daarnaast is het erg makkelijk te bedienen en is het overzichtelijk. Een veelheid van bestellingen- en werkopdrachten vanuit Multi-site en Multi-users worden in een gedigitaliseerd proces gevolgd en gerapporteerd. Dit alles zonder een investering, tegen lage kosten en groot gebruiksgemak gebaseerd op 18 jaar ontwikkeling met veel gebruikerservaring als input.

Benieuwd naar onze software?

​​

​​

“Eén aanspreekpunt, altijd inzicht”

“Door onze bundeling van contracten, heeft u minder contractpartners en één aanspreekpunt. Met onze ondersteunende online tool heeft u bovendien altijd inzicht in uw inkoop- en onderhoudsprocessen”

mary damhoff
vhd – toned

Meer informatie?

Neem contact op met Mary Damhoff, voor o.a. gebouwbeheer.

Mary Damhoff

Mary Damhoff
VHD - TONED

06-10311262

Onze managementsystemen

Wij beschikken over drie varianten management systemen, hieronder leest u kort welke drie dit zijn en welke relevant kan zijn voor uw business.

– Onderhoud Kosten Management Systeem (OKMS):
OKMS is relevant voor bedrijven en instellingen die veel onderhoudskosten aan gebouwen en apparaten hebben.

– Inkoop Kosten Management Systeem (IKMS):
IKMS is relevant voor bedrijven en instellingen die veel algemene inkoopkosten hebben waarbij heldere afspraken zijn gemaakt over de aard en inhoud van de facturen.

– Service Kosten Management Systeem (SKMS):
SKMS is relevant voor retailers, vastgoedbeheerders- en eigenaren die transparantie in de servicekosten van winkel wensen. Ook voor multi-tenant gebouwen en Verenigingen van Eigenaren.

Actueel

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze innovatieve online tool? Vul onderstaand formulier in of neem vrijblijvend contact op met Mary Damhoff.

""
1
NaamUw naam
OrganisatieDe naam van uw organisatie
TelefoonnummerUw telefoonnummer
Uw bericht
0 /
Previous
Next
Mary Damhoff

Mary Damhoff
VHD - TONED

06-10311262

Bel mij terug

​​

 

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Klantcijfer

Meer over VHD
9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder