Reparatie & Onderhoud aan uw vastgoed uitbesteden?

Met het unieke concept van VHD bespaart u tijd en geld, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen:

Meer informatie?

Neem contact met ons op

​​

Voordelen van VHD als partner

Wij staan graag klaar voor vastgoedeigenaren en vastgoedbeheerders. Voor u is goed onderhoud aan uw panden essentieel, maar als u dit allemaal zelf zou moeten doen en/of regelen vergt dit veel tijd en kost dit u veel geld. Wij kunnen deze zorgen uit uw handen nemen. Met ons netwerk kunnen wij u altijd goede kwaliteit bieden tegen een lage prijs.

Zo werkt ons concept:

Klantwaardering

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

Ontvang hier de factsheet reparatie & onderhoud

​​

Certificeringen

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO en WDTM.

Ontvang hier de factsheet reparatie & onderhoud

Gecentraliseerde inkoop

Door de gecentraliseerde inkoop, die we bereiken door de bundeling van zo’n 80 landelijk gevestigde opdrachtgevers, zijn we in staat de integrale onderhoudskosten tot een minimum te beperken. Uiteraard zonder hierbij de kwaliteit, service en klantvriendelijkheid van de leveranciers uit het oog te verliezen. Hierdoor hebben we voor iedere klus altijd de beste uitvoerder tegen de scherpste prijs!

Ontvang hier de factsheet reparatie & onderhoud

Én dit levert het u op:

Voordelen vastgoed

Om te zorgen dat vastgoed haar waarde behoudt is goed onderhoud essentieel. U wilt als eigenaar of beheerder de zekerheid dat calamiteiten direct behandeld worden en dat contractonderhoud steevast wordt uitgevoerd.

Met onze reparatie- en onderhoudsdiensten heeft u één partner voor al uw technische en facilitaire diensten. Van een kapotte deur of een verstopt toilet, tot de schoonmaak van de openbare ruimtes.

Meer informatie

 

9+ verhalen

Lees hier onze 9+ verhalen

Rook? Ik zie geen rook!

“Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat. Hij woont nog maar net in het huis en heeft geen idee wat er aan de hand is. Hij ziet nergens rook en het gaat ook niet om een lege batterij van de rookmelder. Waarom gaat dan toch het alarm af?”

Lees verder

Meer weten?

Bart
Berg

06-13280008

Ronald
Blokker

06-30919166

Mary Damhoff

Mary
Damhoff

06-10311262

Jelte
Posthumus

06-53790720

Rushdie
Ramsoedh

06-23938045

Jan Willem
Stet

06-20204885