9+

VHD is een 9+ organisatie. Dat betekent dat we er altijd naar streven de klant een 9+ ervaring te geven. De kern hierbij is: niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt maar ook te horen wat men voelt.

Wij investeren veel in 9+. Onze medewerkers worden regelmatig getraind en continu op 9+ gecoacht. Hierdoor kunnen we met elkaar de momenten blijven herkennen waarop we het verschil kunnen maken, iets extra’s kunnen, of misschien wel moeten, doen zonder dat de klant daar om gevraagd heeft. En de klant zo een 9+ ervaring te geven.

Hoe 9+ in onze dagelijkse praktijk door onze hulpverleners wordt toegepast leest u in de verschillende 9+ verhalen op deze pagina. Stuk voor stuk bijzondere hulpverleningsverhalen waarin onze 9+ filosofie duidelijk naar voren komt.

Lees de verhalen, krijg een beeld van onze 9+ organisatie en laat u inspireren!

‘In het leven zijn we een nummer, bij jullie zijn we weer een mens’

“De familie stuurt ons nog een mail met daarin het mooiste compliment dat je wat mij betreft als hulpverlener kunt krijgen: In het leven zijn we een nummer, bij jullie zijn we weer mens.”

SUZAN
hulpverlener travel assistance

Lees hier onze 9+ verhalen

Klantwaardering

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

Wilt u meer weten?

Soms moet het nog ontdekt worden, anderen zijn een natuurtalent, maar iedereen heeft 9+ in zich. Wilt u meer weten over 9+ of over onze organisatie? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Meer weten?

Bart
Berg

06-13280008

Mary
Damhoff

06-10311262

Jelte
Posthumus

06-53790720

Rushdie
Ramsoedh

06-23938045

Jan Willem
Stet

06-20204885