Zorg

De zorgdiensten van VHD zijn heel divers. Een reiziger of expat die in het buitenland ziek wordt of een ongeluk krijgt. Of dichter bij huis als er behoefte is aan professionele opvolging van een zorgvraag. In beide gevallen biedt VHD uitkomst.

0
Binnen 20 seconden geholpen
0
Interacties afgelopen maand
0
hulpverleners wereldwijd

Waarom VHD?

  • Internationaal netwerk
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Medische helpdesk
  • Onafhankelijke organisatie
  • Gecertificeerd zorgcentrale
  • Dataveiligheid ISO27001

Klantwaardering

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

Ontvang hier de factsheet zorg

​​

Certificeringen

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO en WDTM. De branche- en netwerk organisatie WDTM heeft de VHD alarmcentrale het ketenkeurmerk van zorgcentrale toegekend.

Ontvang hier de factsheet zorg

Netwerk

VHD beschikt over een groot en breed nationaal en internationaal netwerk. Met dit netwerk kunnen wij de verzekerde of klant snel hulp aanbieden. We staan rechtstreeks in contact met ons netwerk. Dit biedt veel voordelen. Zo kan er snelle hulp gegarandeerd worden en kunnen de kosten laag blijven, omdat er geen tussenkomst is van een derde partij.

Ontvang hier de factsheet zorg

Medisch team

Ons hulp-team bestaat uit hulpverleners, artsen en verpleegkundigen.
Hiermee hebben we altijd de juiste expertise in huis om iedere medische hulpvraag goed te kunnen beoordelen.

Maak hier een afspraak

​​

Onze artsen en HBO-verpleegkundigen zijn BIG-geregistreerd en beschikken samen onder andere over de volgende specialisaties: cardiologie, tropische ziekten, psychiatrie, vaccinaties en repatriërings-geneeskunde.

Lees hier onze 9+ verhalen

Vinger aan de pols

“Op onze zorgcentrale krijgen wij veel verschillende meldingen binnen. Iemand met personenalarmering voor wie wij de achterwacht moeten inschakelen, iemand die per ongeluk op een personenalarmering drukt, af en toe een testmelding en natuurlijk ook hele kritieke situaties. Alertheid is altijd van groot belang!”

Lees verder

Lees hier onze 9+ verhalen

Overleden in Spanje

“Op een middag in oktober word ik gebeld door een man die samen met zijn vriend op vakantie is op een Spaans eiland. Helaas heeft hij een trieste boodschap. Zijn vriend is die ochtend onverwachts overleden. Ik merk dat het nog niet helemaal tot hem is doorgedrongen.”

Lees verder