De beste zorg voor
uw mensen

Ontdek uw mogelijkheden bij vhd

Altijd de beste zorg uit uw naam

De zorgdiensten van VHD zijn heel divers. Een reiziger of expat die in het buitenland ziek wordt of een ongeluk krijgt. Of dichter bij huis als er behoefte is aan professionele opvolging van een zorgvraag. In beide gevallen biedt VHD uitkomst. VHD is als één van de weinige alarmcentrales in Nederland gecertificeerd zorgcentrale. Daarmee weet u dat uw verzekerden of klanten in goede handen zijn. 

DOWNLOAD DE VHD FACTsHEET Zorg

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wat u van ons kunt verwachten, welke kwaliteit onze zorghulpverlening heeft en wilt u meer weten over onze dienstverlening? Download hier onze factsheet. 

Bekijk waarom u op VHD kunt vertrouwen

Wanneer u de hulpverlening uitbesteed, is het fijn dat u 100% kunt vertrouwen op deze partner. Daarom wilt u dat deze partner dezelfde kwaliteitsnormen hanteert als u. Zodat u uw klanten de beste hulp kunt garanderen. Met de onafhankelijke en toegekende certificeringen van VHD laten wij zien dat de kwaliteit bij VHD hoog is. Daarnaast zitten we al meer dan 50 jaar in het vak en kunt u bouwen op ons nationaal en internationaal netwerk. 

nationaal en internationaal netwerk

 

Met ons grote nationale netwerk, korte lijnen en vakkundig personeel kunnen wij uw klanten of verzekerden snel en goed helpen. We staan graag voor uw klanten en verzekerden klaar. Met ons groot internationaal netwerk bieden wij hulp over de hele wereld. Doordat onze lijnen kort zijn, is de hulp snel ter plaatse en blijven de kosten laag.

Medisch team

Ons hulpteam bestaat uit hulpverleners, artsen en verpleegkundigen. Hiermee hebben we altijd de juiste expertise in huis om iedere medische hulpvraag goed te kunnen beoordelen.

Onze artsen en HBO-verpleegkundigen zijn BIG-geregistreerd en beschikken samen onder andere over de volgende specialisaties: cardiologie, tropische ziekten, psychiatrie, vaccinaties en repatriërings-geneeskunde.

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO, AFM en EN50518.

actueel

Hieronder leest u onze actuele berichten. 

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder
0
mei 2024

KLANTWAARDERING

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

LEES ONZE 9+ VERHALEN

kies hier uw branche

De hulpverlening die wij verzorgen is maatwerk. Kies daarom de branche waarin u actief bent. Daar leest u meer informatie over de specifieke oplossing die wij aan u kunnen bieden. 

LEES Onze linkedin berichten

Medische helpdesk

ontmoet vhd

5 en 6 oktober 2022

Evenement:

Vakbeurs Mobiliteit

Locatie:

Jaarbeurs Utrecht

31 januari t/m 2 februari 2023

Evenement:

Auto Prof

Locatie:

Evenementenhal Gorinchem

12 en 13 april 2023

Evenement:

Firesafety & Security

Locatie:

Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch

meer informatie?

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw zorghulpverlening?
Vul onderstaand formulier in of neem vrijblijvend contact op met Bart Berg.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bart Berg
Accountmanager