De alarmcentrale voor
het organiseren van hulp
in binnen- en buitenland

Ontdek de mogelijkheden bij vhd

Onze Alarmcentrale

alarmcentrale

VHD is een alarmcentrale die gespecialiseerd is in het organiseren van hulp na incidenten in binnen- en buitenland tevens hebben wij onze eigen PAC meldkamer. Wij verzorgen adequate opvolging van (urgente) meldingen op het gebied van overval, brand, inbraak, personenalarmering (medisch en niet medisch), voertuigbeveiliging. Maar ook als reguliere alarmcentrale verzorgen wij reishulpverlening, hulp na schade of pech met de auto, het geven van advies of het verzorgen van klantcontact. Dit doen wij uit naam van tal van organisaties. 24/7 kunnen klanten terecht bij onze alarmcentrale. Niet alleen in noodgevallen, maar ook met alledaagse situaties.

Als gecertificeerde particuliere alarmcentrale (PAC nummer: 151) ondersteunen wij u en uw klanten met veiligheid. Door middel van ons cameratoezicht worden beelden geanalyseerd en monitoren en detecteren wij in onze particuliere alarmcentrale ongewone situaties en volgen deze op. Met gekwalificeerde medewerkers zorgen wij voor een professionele aanpak waarbij snelle opvolging en klantgerichtheid centraal staan. 

 

Bekijk waarom u op VHD kunt vertrouwen

Wanneer u de hulpverlening uitbesteed, is het fijn dat u 100% kunt vertrouwen op deze partner. Daarom wilt u dat zij dezelfde kwaliteitsnormen hanteren als u, zodat u uw klanten de beste hulp kunt garanderen. Met de onafhankelijke en toegekende certificeringen van VHD laten wij zien dat de kwaliteit bij VHD hoog is. Daarnaast zitten we al meer dan 50 jaar in het vak en kunt u bouwen op ons nationaal en internationaal netwerk.

Naast alarmcentrale ook zorgcentrale en PAC

Naast alarmcentrale is VHD ook een 24/7 zorgcentrale. VHD is gecertificeerd als zorgcentrale door middel van het WDTM-keurmerk. Daarnaast heeft VHD verschillende certificeringen zoals:
ISAE3402, ISO27001, ITO en EN 50518. Deze laatste certificering is voor onze particuliere alarmcentrale.
VHD is een onafhankelijke alarmcentrale.

actueel

Hieronder leest u onze actuele berichten. 

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO, AFM en EN50518.

LEES ONZE 9+ VERHALEN

0
mei 2024

KLANTWAARDERING

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

LEES Onze linkedin berichten

meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Vul onderstaand formulier in en neem vrijblijvend contact op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.