De alarmcentrale voor
het organiseren van hulp
in binnen- en buitenland

Ontdek uw mogelijkheden bij vhd

alarmcentrale

VHD is een alarmcentrale die gespecialiseerd is in het organiseren van hulp na incidenten in binnen- en buitenland. Wij verzorgen reishulpverlening, hulp na schade of pech met de auto, het geven van advies of het verzorgen van klantcontact. Dit doen wij uit naam van tal van organisaties. 24/7 kunnen klanten terecht bij onze alarmcentrale. Niet alleen in noodgevallen, maar ook met alledaagse situaties.

Bekijk waarom u op VHD kunt vertrouwen

Wanneer u de hulpverlening uitbesteed, is het fijn dat u 100% kunt vertrouwen op deze partner. Daarom wilt u dat zij dezelfde kwaliteitsnormen hanteren als u, zodat u uw klanten de beste hulp kunt garanderen. Met de onafhankelijke en toegekende certificeringen van VHD laten wij zien dat de kwaliteit bij VHD hoog is. Daarnaast zitten we al meer dan 50 jaar in het vak en kunt u bouwen op ons nationaal en internationaal netwerk.

Naast alarmcentrale ook zorgcentrale

Naast alarmcentrale is VHD ook een 24/7 zorgcentrale. VHD is gecertificeerd als zorgcentrale door middel van het
WDTM-keurmerk. Daarnaast heeft VHD verschillende certificeringen zoals:
ISAE3402, ISO27001, ITO en EN 50518. VHD is een onafhankelijke alarmcentrale.

actueel

Hieronder leest u onze actuele berichten. 

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2 en ITO.

LEES ONZE 9+ VERHALEN

0
Augustus 2020

KLANTWAARDERING

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

LEES Onze linkedin berichten

 

meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Vul onderstaand formulier in en neem vrijblijvend contact op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.