Adequate hulp en opvolging
bij brandveiligheid

Ontdek de mogelijkheden bij vhd

Brandveiligheid

Directe opvolging bij een brandmelding? Geen nood de particuliere alarmcentrale van VHD staat 24/7 voor u klaar. Wij zorgen voor een adequate opvolging van (urgente) meldingen op het gebied van brand. Een brand heeft een grote impact op de slachtoffers. Naast materiële schade heeft een inbraak emotionele gevolgen. Deze gevolgen zijn vaak nog groter dan de materiële schade en lopen langer door.

De brandalarmsystemen van uw klanten worden naadloos aangesloten op onze particuliere alarmcentrale. Wij zorgen ervoor dat bij iedere melding de juiste hulp wordt ingeschakeld. Door de professionele en adequate opvolging van VHD is snelle hulp gegarandeerd. Met uw rookmelders geeft u uw klant een veilig gevoel. Een goede opvolging van een alarmcentrale hoort daarbij. Indien er rookontwikkeling ontstaat wordt de rookmelder actief. Uw klant kan ervoor kiezen direct hulp in te schakelen van onze Particuliere Alarmcentrale. Wij houden contact en zorgen dat de brandweer wordt ingeschakeld.

Naast particuliere alarmcentrale zijn we al jarenlang reguliere alarmcentrale. Deze kennis en ervaring zetten we ook in deze dienstverlening in. Klantgerichtheid en empathie staan daarbij centraal.

 

DOWNLOAD DE VHD FACTsHEET veiligheid

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wat u van ons kunt verwachten en wilt u meer weten over onze veiligheidsdiensten?
Vraag hieronder de factsheet Veiligheid aan. 

Onze beveiligingsoplossingen

Onderscheidend VHD

De alarmcentrale is het verlengstuk van uw brandalarmsysteem. Snelle en adequate opvolging is van essentieel belang. Je brandalarm wordt naadloos aangesloten op onze Particuliere Alarmcentrale. Wij zorgen ervoor dat bij iedere melding de juiste hulp wordt ingeschakeld. Door de professionele en adequate opvolging van VHD is snelle hulp gegarandeerd. 

Wanneer u de hulpverlening uitbesteed, is het fijn dat u 100% kunt vertrouwen op deze partner. Daarom wilt u dat zij dezelfde kwaliteitsnormen hanteren als u, zodat u uw klanten de beste hulp kunt garanderen. Met de onafhankelijke en toegekende certificeringen van VHD laten wij zien dat de kwaliteit bij VHD hoog is. Daarnaast zitten we al meer dan 50 jaar in het vak en kunt u bouwen op ons nationaal en internationaal netwerk. 

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO, AFM en EN50518.

actueel

Hieronder leest u onze actuele berichten. 

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder
0
mei 2024

KLANTWAARDERING

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

Altijd inzicht in uw alarmmeldingen
met de handige vhd app!

Met de VHD app heeft u overal, veilig, snel, eenvoudig controle over de acties die de particuliere alarmcentrale van VHD voor u uitvoert. Deze app is gratis beschikbaar voor gebruikers van brand- en inbraaksystemen die zijn aangesloten bij VHD PAC.

De app van VHD.
Bart-Berg-187x187

Ik vertel u graag meer over de
Particuliere alarmcentale

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van onze veiligheidsdiensten? Vul het contactformulier in en neem vrijblijvend contact op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.