Adequate hulp en opvolging
bij brandveiligheid

Ontdek de mogelijkheden bij vhd

Brandveiligheid

Directe opvolging bij een brandmelding? Geen nood de particuliere alarmcentrale van VHD staat 24/7 voor u klaar. Wij zorgen voor een adequate opvolging van (urgente) meldingen op het gebied van brand. Een brand heeft een grote impact op de slachtoffers. Naast materiële schade heeft een inbraak emotionele gevolgen. Deze gevolgen zijn vaak nog groter dan de materiële schade en lopen langer door.

De brandalarmsystemen van uw klanten worden naadloos aangesloten op onze particuliere alarmcentrale. Wij zorgen ervoor dat bij iedere melding de juiste hulp wordt ingeschakeld. Door de professionele en adequate opvolging van VHD is snelle hulp gegarandeerd. Met uw rookmelders geeft u uw klant een veilig gevoel. Een goede opvolging van een alarmcentrale hoort daarbij. Indien er rookontwikkeling ontstaat wordt de rookmelder actief. Uw klant kan ervoor kiezen direct hulp in te schakelen van onze Particuliere Alarmcentrale. Wij houden contact en zorgen dat de brandweer wordt ingeschakeld.

Naast particuliere alarmcentrale zijn we al jarenlang reguliere alarmcentrale. Deze kennis en ervaring zetten we ook in deze dienstverlening in. Klantgerichtheid en empathie staan daarbij centraal.

 

Onze beveiligingsoplossingen

Onderscheidend VHD

De alarmcentrale is het verlengstuk van uw brandalarmsysteem. Snelle en adequate opvolging is van essentieel belang. Je brandalarm wordt naadloos aangesloten op onze Particuliere Alarmcentrale. Wij zorgen ervoor dat bij iedere melding de juiste hulp wordt ingeschakeld. Door de professionele en adequate opvolging van VHD is snelle hulp gegarandeerd. 

Wanneer u de hulpverlening uitbesteed, is het fijn dat u 100% kunt vertrouwen op deze partner. Daarom wilt u dat zij dezelfde kwaliteitsnormen hanteren als u, zodat u uw klanten de beste hulp kunt garanderen. Met de onafhankelijke en toegekende certificeringen van VHD laten wij zien dat de kwaliteit bij VHD hoog is. Daarnaast zitten we al meer dan 50 jaar in het vak en kunt u bouwen op ons nationaal en internationaal netwerk. 

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO, AFM en EN50518.

actueel

Hieronder leest u onze actuele berichten. 

Veiligheid

Videoverificatie: hoe werkt het?

Er zijn legio mogelijkheden om panden en terreinen goed te beveiligen. Daarvan is videoverificatie er één van. Videoverificatie is namelijk één van de snelste manieren

Lees verder

Altijd inzicht in uw alarmmeldingen
met de handige vhd app!

Met de VHD app heeft u overal, veilig, snel, eenvoudig controle over de acties die de particuliere alarmcentrale van VHD voor u uitvoert. Deze app is gratis beschikbaar voor gebruikers van brand- en inbraaksystemen die zijn aangesloten bij VHD PAC.

Bart-Berg-187x187

Ik vertel u graag meer over de
Particuliere alarmcentale

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van onze veiligheidsdiensten? Vul het contactformulier in en neem vrijblijvend contact op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.