Vastgoedbeheer

VHD is dé partner die ontzorgt

Als vastgoedbeheerder wilt u uw panden altijd voorzien van het juiste onderhoud en het juiste herstel op het juiste moment. U kunt uw volledige vastgoedbeheer uitbesteden aan de specialisten van VHD. Met TONED van VHD, een landelijk concept voor o.a. vastgoedeigenaren en vastgoedbeheerders, ontzorgen wij u met het totale onderhoud aan uw vastgoed. Hierbij belt u naar één centraal nummer en wij schakelen vervolgens de benodigde uitvoerende partij in. Door onze gecentraliseerde inkoop hebben wij een groot landelijk netwerk. Daarnaast werkt dit voor u kostenbesparend en heeft u voor al uw onderhoudsdiensten één partij.

Voordelen van VHD als partner voor vastgoedbeheer

‘Met onze ondersteunende online tool heeft u altijd inzicht’

“Met onze ondersteunende online tool heeft u altijd inzicht en controle op alle onderhoudsactiviteiten.”

Mary Damhoff
VHD – toned

Meer informatie?

Neem contact op met Mary Damhoff, gespecialiseerd in vastgoedbeheer.

Mary Damhoff

Mary Damhoff
VHD - TONED

06-10311262

VHD Academy: continu beter worden

Met onze VHD Academy blijven onze medewerkers in ontwikkeling en zijn wij altijd klaar voor nieuwe en innovatieve producten en diensten. We besteden in onze VHD academy veel aandacht aan opleiding en coaching. Hierin speelt service, klantvriendelijkheid en, natuurlijk, kwaliteit een grote rol. Naast de investering in onze medewerkers hebben wij ook diverse certificeringen behaald: ISAE3402 type II, ISO27001, ITO en WDTM (zorgcentrale). Ook hiermee laten wij zien dat wij kwaliteit erg belangrijk vinden.

​​

Meerdere diensten, één partij

U kunt bij ons terecht voor meerdere diensten, naast reparatie en onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor onder meer klantcontact. Wij nemen graag onder uw label de telefoon op. Bijvoorbeeld na werktijd of bij overflow.

Actueel

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Vul onderstaand formulier in of neem vrijblijvend contact op met Mary Damhoff, specialist in reparatie & onderhoud.

""
1
NaamUw naam
OrganisatieDe naam van uw organisatie
TelefoonnummerUw telefoonnummer
Uw bericht
0 /
Previous
Next
Mary Damhoff

Mary Damhoff
VHD - TONED

06-10311262

Bel mij terug

​​

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Klantcijfer

Meer over VHD
9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder