Vastgoedbeheer

Uw totale vastgoedbeheer uitbesteden? Dit kan bij VHD! Bekijk onze werkwijze in de animatie hieronder:

Voordelen van VHD als partner voor al uw vastgoedbeheer

Als vastgoedbeheerder wilt u uw panden altijd voorzien van het juiste onderhoud en het juiste herstel op het juiste moment. U kunt uw volledige vastgoedbeheer uitbesteden aan de specialisten van VHD. Met TONED van VHD, een landelijk concept voor o.a. vastgoedeigenaren en vastgoedbeheerders, ontzorgen wij u met het totale onderhoud aan uw vastgoed. Hierbij belt u naar één centraal nummer en wij schakelen vervolgens de benodigde uitvoerende partij in. Door onze gecentraliseerde inkoop hebben wij een groot landelijk netwerk. Daarnaast werkt dit voor u kostenbesparend en heeft u voor al uw onderhoudsdiensten één partij.

Meerdere diensten, één partij

U kunt bij ons terecht voor meerdere diensten, naast reparatie en onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor onder meer klantcontact. Wij nemen graag onder uw label de telefoon op. Bijvoorbeeld na werktijd of bij overflow.

Zo werkt ons concept voor het onderhoud van uw totale vastgoed:

VHD Academy

Met onze VHD Academy blijven onze medewerkers in ontwikkeling en zijn wij altijd klaar voor nieuwe en innovatieve producten en diensten. We besteden in onze VHD academy veel aandacht aan opleiding en coaching. Hierin speelt service, klantvriendelijkheid en, natuurlijk, kwaliteit een grote rol. Naast de investering in onze medewerkers hebben wij ook diverse certificeringen behaald: ISAE3402 type II, ISO27001, ITO en WDTM (zorgcentrale). Ook hiermee laten wij zien dat wij kwaliteit erg belangrijk vinden.

Én dit levert het u op:

Bent u klaar om te besparen op uw vastgoedbeheer?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
""
1
NaamUw naam
OrganisatieDe naam van uw organisatie
TelefoonnummerUw telefoonnummer
Uw bericht
0 /
Previous
Next

Jelte Posthumus
Accountmanager

06-53790720

Bel mij terug

​​

​​

Actueel

​​

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Klantcijfer

Meer over VHD
9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder