Retail

Met het unieke concept van VHD bespaart u tijd en geld, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen:

Meer informatie?

Neem contact met ons op

​​

Voordelen van VHD als partner voor het totale onderhoud

Heeft u een bedrijf met meerdere filialen dan kan het regelen van facilitair en technisch onderhoud een uitdaging zijn. Met het totaalconcept van VHD regelen wij het beheer aan alle panden voor u. Met ons landelijk dekkend netwerk hebben wij voor iedere klus altijd de juiste leverancier tegen de scherpste tarieven. Dat regelen we centraal, zodat u maar één aanspreekpunt, één telefoonnummer en één factuur hebt. Dat is wel zo overzichtelijk!

Zo werkt ons concept:

Klantwaardering

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

Ontvang hier de factsheet reparatie & onderhoud

​​

Certificeringen

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO en WDTM.

Ontvang hier de factsheet reparatie & onderhoud

Gecentraliseerde inkoop

Door de gecentraliseerde inkoop, die we bereiken door de bundeling van zo’n 80 landelijk gevestigde opdrachtgevers, zijn we in staat de integrale onderhoudskosten tot een minimum te beperken. Uiteraard zonder hierbij de kwaliteit, service en klantvriendelijkheid van de leveranciers uit het oog te verliezen. Hierdoor hebben we voor iedere klus altijd de beste uitvoerder tegen de scherpste prijs!

Ontvang hier de factsheet reparatie & onderhoud

Én dit levert het u op:

Voorkom hoge kosten

Als er iets kapot gaat in één van uw vestigingen wilt u dat dit snel wordt gerepareerd voor een schappelijke prijs, maar als u kiest voor één aanbieder, heeft u vaak te maken met hoge voorrijkosten en lange wachttijden.

Maak hier een afspraak

​​

Daarnaast heeft u ook te maken met verschillende facturen van verschillende bedrijven. Bij ons is dit verleden tijd. U ontvangt van ons één factuur, snelle en diverse service, kwaliteit en een lage prijs. Wij kunnen u dit verschil bieden door onze gezamenlijke inkoop.

9+ verhalen

Lees hier onze 9+ verhalen

Rook? Ik zie geen rook!

“Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat. Hij woont nog maar net in het huis en heeft geen idee wat er aan de hand is. Hij ziet nergens rook en het gaat ook niet om een lege batterij van de rookmelder. Waarom gaat dan toch het alarm af?”

Lees verder

Meer weten?

Bart
Berg

06-13280008

Ronald
Blokker

06-30919166

Mary Damhoff

Mary
Damhoff

06-10311262

Jelte
Posthumus

06-53790720

Rushdie
Ramsoedh

06-23938045

Jan Willem
Stet

06-20204885