Bij een inbraak directe opvolging

Ontdek de mogelijkheden bij vhd

Inbraakbeveiliging

Directe opvolging bij een inbraakmelding? Geen nood de Particuliere Alarmcentrale van VHD staat 24/7 voor u klaar. Bij verdachte situaties schakelen wij de surveillance in of indien nodig de hulpdiensten. 24/7 staan wij klaar met directe hulp. Daarnaast zorgen wij voor de mens. Een inbraak melden gaat niet in de koude kleren zitten, daarom is ook persoonlijke aandacht belangrijk. Wij zorgen voor een adequate opvolging van (urgente) meldingen op het gebied van inbraak. Daarbij gebruiken wij de 9+ filosofie, lees hier meer. 

De inbraak alarmsystemen van uw klanten worden naadloos aangesloten op onze particuliere alarmcentrale. Wij zorgen ervoor dat bij iedere melding de juiste hulp wordt ingeschakeld. Door de professionele en adequate opvolging van VHD is snelle hulp gegarandeerd. Naast particuliere alarmcentrale zijn we al jarenlang reguliere alarmcentrale. Deze kennis en ervaring zetten we ook in, in deze dienstverlening. Klantgerichtheid en empathie staan daarbij centraal.

DOWNLOAD DE VHD FACTsHEET veiligheid

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wat u van ons kunt verwachten en wilt u meer weten over onze dienstverlening? Download hier onze factsheet. 

Onze beveiligingsoplossingen

Onderscheidend VHD

De alarmcentrale is het verlengstuk van uw brandalarmsysteem. Snelle en adequate opvolging is van essentieel belang. Je brandalarm wordt naadloos aangesloten op onze Particuliere Alarmcentrale. Wij zorgen ervoor dat bij iedere melding de juiste hulp wordt ingeschakeld. Door de professionele en adequate opvolging van VHD is snelle hulp gegarandeerd. 

Wanneer u de hulpverlening uitbesteed, is het fijn dat u 100% kunt vertrouwen op deze partner. Daarom wilt u dat zij dezelfde kwaliteitsnormen hanteren als u, zodat u uw klanten de beste hulp kunt garanderen. Met de onafhankelijke en toegekende certificeringen van VHD laten wij zien dat de kwaliteit bij VHD hoog is. Daarnaast zitten we al meer dan 50 jaar in het vak en kunt u bouwen op ons nationaal en internationaal netwerk. 

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO en EN 50518.

Op de afbeelding is de ISO 27001 certificering te zien. Hiermee toont VHD aan dat zij goed met vertrouwelijke, medische en concurrentie gevoelige informatie omgaan.
Logo AFM
0
april 2024

KLANTWAARDERING

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

Particuliere alarmcentrale

Met de certificering EN 50518 is VHD officieel bevoegd om werkzaamheden uit te voeren op gebied van veiligheid. De particuliere alarmcentrale is het verlengstuk van een beveiligings- of signalerinssysteem. Het Ministerie van Justitie en Veiligheid stelt hoge eisen aan particuliere alarmcentrales. Zo moeten centrales hermetisch kunnen worden afgesloten en zijn de wanden kogelwerend. Meer weten? Vraag de factsheet aan!

actueel

Hieronder leest u onze actuele berichten. 

Altijd inzicht in uw alarmmeldingen
met de handige vhd-app!

Met de VHD App heeft u overal, veilig, snel, eenvoudig controle over de acties van Particuliere Alarmcentrale van VHD voor u uitvoert. Deze app is gratis beschikbaar voor gebruikers van brand- en inbraaksystemen die zijn aangesloten bij VHD PAC

De app van VHD.
Jan-Willem-Stet-187-x-187

Ik vertel u graag meer over de
Particuliere alarmcentale

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van onze veiligheidsdiensten? Vul het contactformulier in en neem vrijblijvend contact op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.