Bij een inbraak directe opvolging

Ontdek de mogelijkheden bij vhd

inbraak

Directe opvolging van een inbraakmelding, daar zorgen wij voor. Bij verdachte situaties schakelen wij de surveillance in of indien nodig de hulpdiensten. 24/7 staan wij klaar met directe hulp. Daarnaast zorgen wij voor de mens. Een inbraak melden gaat niet in de koude kleren zitten, daarom is ook persoonlijke aandacht belangrijk. Daarbij gebruiken wij de 9+ filosofie, lees hier meer. 

 

DOWNLOAD DE VHD FACTsHEET veiligheid

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wat u van ons kunt verwachten en wilt u meer weten over onze dienstverlening? Download hier onze factsheet. 

Bekijk waarom u op VHD kunt vertrouwen

Wanneer u de hulpverlening uitbesteed, is het fijn dat u 100% kunt vertrouwen op deze partner. Daarom wilt u dat zij dezelfde kwaliteitsnormen hanteren als u, zodat u uw klanten de beste hulp kunt garanderen. Met de onafhankelijke en toegekende certificeringen van VHD laten wij zien dat de kwaliteit bij VHD hoog is. Daarnaast zitten we al meer dan 50 jaar in het vak en kunt u bouwen op ons nationaal en internationaal netwerk. 

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO en EN 50518.

0
april 2022

KLANTWAARDERING

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

Particuliere alarmcentrale

Met de certificering EN 50518 is VHD officieel bevoegd om werkzaamheden uit te voeren op gebied van veiligheid. De particuliere alarmcentrale is het verlengstuk van een beveiligings- of signalerinssysteem. Het Ministerie van Justitie en Veiligheid stelt hoge eisen aan particuliere alarmcentrales. Zo moeten centrales hermetisch kunnen worden afgesloten en zijn de wanden kogelwerend. Meer weten? Vraag de factsheet aan!

actueel

Actueel

Geslaagde Trainingsdag Travel

Dinsdag 14 juni stond in het teken van een training Travel hulpverlening bij VHD. Verschillende hulpverlening partners waren hiervoor uitgenodigd. Zo was onze uitvaartverzorger Van

Lees verder

LEES Onze linkedin berichten

meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze veiligheidsdiensten?
Vul onderstaand formulier in en neem vrijblijvend contact op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.