Bij een inbraak directe opvolging

Ontdek de mogelijkheden bij vhd

Inbraakbeveiliging

Directe opvolging bij een inbraakmelding? Geen nood de Particuliere Alarmcentrale van VHD staat 24/7 voor u klaar. Bij verdachte situaties schakelen wij de surveillance in of indien nodig de hulpdiensten. 24/7 staan wij klaar met directe hulp. Daarnaast zorgen wij voor de mens. Een inbraak melden gaat niet in de koude kleren zitten, daarom is ook persoonlijke aandacht belangrijk. Wij zorgen voor een adequate opvolging van (urgente) meldingen op het gebied van inbraak.

De inbraak alarmsystemen van uw klanten worden naadloos aangesloten op onze particuliere alarmcentrale. Wij zorgen ervoor dat bij iedere melding de juiste hulp wordt ingeschakeld. Door de professionele en adequate opvolging van VHD is snelle hulp gegarandeerd. Naast particuliere alarmcentrale zijn we al jarenlang reguliere alarmcentrale. Deze kennis en ervaring zetten we ook in, in deze dienstverlening. Klantgerichtheid en empathie staan daarbij centraal.

 

Onze beveiligingsoplossingen

Onderscheidend VHD

De alarmcentrale is het verlengstuk van uw brandalarmsysteem. Snelle en adequate opvolging is van essentieel belang. Je brandalarm wordt naadloos aangesloten op onze Particuliere Alarmcentrale. Wij zorgen ervoor dat bij iedere melding de juiste hulp wordt ingeschakeld. Door de professionele en adequate opvolging van VHD is snelle hulp gegarandeerd. 

Wanneer u de hulpverlening uitbesteed, is het fijn dat u 100% kunt vertrouwen op deze partner. Daarom wilt u dat zij dezelfde kwaliteitsnormen hanteren als u, zodat u uw klanten de beste hulp kunt garanderen. Met de onafhankelijke en toegekende certificeringen van VHD laten wij zien dat de kwaliteit bij VHD hoog is. Daarnaast zitten we al meer dan 50 jaar in het vak en kunt u bouwen op ons nationaal en internationaal netwerk. 

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO en EN 50518.

actueel

Hieronder leest u onze actuele berichten. 

Veiligheid

Videoverificatie: hoe werkt het?

Er zijn legio mogelijkheden om panden en terreinen goed te beveiligen. Daarvan is videoverificatie er één van. Videoverificatie is namelijk één van de snelste manieren

Lees verder

Altijd inzicht in uw alarmmeldingen
met de handige vhd-app!

Met de VHD App heeft u overal, veilig, snel, eenvoudig controle over de acties van Particuliere Alarmcentrale van VHD voor u uitvoert. Deze app is gratis beschikbaar voor gebruikers van brand- en inbraaksystemen die zijn aangesloten bij VHD PAC

Jan-Willem-Stet-187-x-187

Ik vertel u graag meer over de
Particuliere alarmcentale

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van onze veiligheidsdiensten? Vul het contactformulier in en neem vrijblijvend contact op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.