Over VHD

VHD is gespecialiseerd in het organiseren van hulp na incidenten in binnen- en buitenland, het geven van advies of het verzorgen van klantcontact. Dit doen wij uit naam van tal van organisaties. Niet alleen in noodgevallen, maar ook met alledaagse situaties kunnen klanten 24/7 bij ons terecht.

Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten op het gebied van mobiliteit, zorg, reparatie & onderhoud en 24/7 klantcontact. Maar hoe divers de hulpvraag en oplossing ook zijn, ze hebben allemaal hetzelfde uitgangspunt: bij VHD staat HULP centraal.

VHD werkt onder andere voor:
schadeverzekeraars, zorgverzekeraars, volmachtkantoren, winkelketens (retail), woningbouwverenigingen, autofabrikanten, autoleasebedrijven,
autodealerholdings, zorginstellingen en overheidsinstanties.

0
werknemers in dienst
0
jaar ervaring

Waarom VHD?

  • Internationaal netwerk
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Onafhankelijk
  • Gecertificeerd

Klantwaardering

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

 

Certificeringen

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO en WDTM.

Missie

Wij zijn trotse hulpverleners. Onze missie is om 24/7 klaar te staan voor onze klanten waar ook ter wereld, de klant de beste hulp te geven en altijd een oplossing te bieden voor hun zorg van dat moment, van toegevoegde waarde te zijn voor onze opdrachtgevers, onze medewerkers voldoening te geven in de uitvoering van hun werk, onze leveranciers duurzaam aan ons te binden en met dit alles onze omgeving zo min mogelijk schade toe te brengen.

Visie

Wij zien een toekomst waarin verstoring in het leven van alledag een steeds grotere impact heeft. Ons doel is dat de klant in vrijheid zijn eigen leven kan inrichten omdat hij weet dat wij er zijn op het moment dat het nodig is. Door de unieke manier waarop wij deze hulp bieden willen wij door de klant gezien worden als de beste hulpverlener van Nederland. Door hierbij gebruik te maken van een uitgekiend internationaal netwerk en de nieuwste technieken doen wij dit op de meest efficiënt mogelijke manier.

 

Meer weten?

Bart
Berg

06-13280008

Mary
Damhoff

06-10311262

Jelte
Posthumus

06-53790720

Rushdie
Ramsoedh

06-23938045

Jan Willem
Stet

06-20204885