Het onderhoud aan uw
kantoren uitbesteden?

Met het unieke concept van VHD bespaart u tijd en geld, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen:

BEKIJK ONZE werkwijze

Voordelen van VHD als partner

Beheert u een kantoor met meerdere vestigingen? Denk dan eens aan de diensten van VHD. Wij verzorgen het complete technisch en facilitaire onderhoud aan al uw vestigingen. VHD is 24/7 bereikbaar voor storingen, reparatieverzoeken, onderhoud  en installaties. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van deskundige reparatie- en onderhoudsbedrijven. Per opdracht bekijken we welke leverancier het beste kan worden ingeschakeld. Voor iedere klus die geklaard moeten worden hebben wij de juiste leverancier! En altijd tegen de scherpste tarieven. Met VHD heeft u één contractpartij, één aanspreekpunt met één telefoonnummer en één factuur. Dat bespaart u veel tijd én geld.

VHD centraliseert inkoop

Onze inkoop voor gebouwbeheer centraliseren wij door een bundeling van zo’n 80 landelijk gevestigde opdrachtgevers. Hierdoor zijn wij in staat de integrale onderhoudskosten tot een minimum te beperken. We verliezen uiteraard nooit kwaliteit uit het oog. Bij het selecteren van leveranciers letten we daarnaast op service en klantvriendelijkheid. Hierdoor hebben wij voor iedere klus altijd de beste uitvoerder tegen de laagste prijs! We bieden hulp door heel Nederland.

DOE HIER DE VHD - BESPAARCHECK

Benieuwd of u kunt besparen op uw reparatie & onderhoudsproces? Doe snel onze VHD-bespaarcheck!

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO, AFM en EN50518.

60% besparing

U doet bij ons zaken met één partij voor verschillende diensten. Dit levert u 60% besparing op indirecte kosten en 15% besparing op directe kosten.

Dit komt doordat u maar één contractpartij heeft. U neemt bij ons verschillende diensten af onder één dak. Zo hoeft u minder facturen te versturen. Wij garanderen bij iedere dienst kwaliteit op front- en backoffice.

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Maak hieronder snel een afspraak!

ARTIKELEN

Hieronder leest u onze artikelen over reparatie en onderhoud. Deze artikelen zijn speciaal geschreven voor vastgoedbeheerders en facilitair managers. We geven handige tips voor uw vastgoedonderhoud en volgen interessante ontwikkelingen in de markt. Wilt u voortaan op de hoogte gehouden worden van deze berichten? Volg ons op LinkedIn!

zo werkt ons concept

1. Wij staan 24/7 voor u klaar

Wij staan klaar voor al uw vragen, storingen en reparaties

2. Wij schakelen direct een leverancier uit ons netwerk in

Ons netwerk is geselecteerd op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid

3. De reparatie of het onderhoud wordt snel en vakkundig uitgevoerd

En door onze gecentraliseerde inkoop altijd kostenbesparend

4. U ontvangt één verzamelfactuur

Daarnaast alles overzichtelijk in onze online tool

Én dit levert het u op

Dankzij ons inkoopvoordeel bespaart u direct geld op al uw reparatie & onderhoud.

Geen gedoe, geen stress. Wij ontzorgen u tijdens het gehele proces.

Maak gebruik van onze overzichtelijke online tool en ontvang één verzamelfactuur.

0
juni 2024

KLANTWAARDERING

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

LEES Onze linkedin berichten

Bekijk onze onderhoudsdiensten

Naast reparatie en onderhoudsdiensten heeft VHD nog veel meer te bieden. Zo monitoren wij online wat er over uw organisatie of merk gezegd wordt en geven daarop een passend antwoord. Lees meer over onze diensten hieronder.

actueel

Hieronder leest u onze actuele berichten. 

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder

meer informatie?

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van de reparatie- en onderhoudsdiensten? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.