Het onderhoud aan uw kantoren uitbesteden?

Met het unieke concept van VHD bespaart u tijd en geld, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen:

Meer informatie?

Neem contact met ons op

​​

Voordelen van VHD als partner

Beheert u een kantoor met meerdere vestigingen? Denk dan eens aan de diensten van VHD. Wij verzorgen het complete technisch en facilitaire onderhoud aan al uw vestigingen. VHD is 24/7 bereikbaar voor storingen, reparatieverzoeken, onderhoud  en installaties. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van deskundige reparatie- en onderhoudsbedrijven. Per opdracht bekijken we welke leverancier het beste kan worden ingeschakeld. Voor iedere klus die geklaard moeten worden hebben wij de juiste leverancier! En altijd tegen de scherpste tarieven. Met VHD heeft u één contractpartij, één aanspreekpunt met één telefoonnummer en één factuur. Dat bespaart u veel tijd én geld.

Zo werkt ons concept:

Klantwaardering

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

Ontvang hier de factsheet reparatie & onderhoud

​​

Certificeringen

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO en WDTM.

Ontvang hier de factsheet reparatie & onderhoud

Gecentraliseerde inkoop

Door de gecentraliseerde inkoop, die we bereiken door de bundeling van zo’n 80 landelijk gevestigde opdrachtgevers, zijn we in staat de integrale onderhoudskosten tot een minimum te beperken. Uiteraard zonder hierbij de kwaliteit, service en klantvriendelijkheid van de leveranciers uit het oog te verliezen. Hierdoor hebben we voor iedere klus altijd de beste uitvoerder tegen de scherpste prijs!

Ontvang hier de factsheet reparatie & onderhoud

Én dit levert het u op:

60% besparing

U doet bij ons zaken met één partij voor verschillende diensten. Dit levert u 60% besparing op indirecte kosten en 15% besparing op directe kosten.

Dit komt doordat u maar één contractpartij heeft. U neemt bij ons verschillende diensten af onder één dak. Zo hoeft u minder facturen te versturen. Wij garanderen bij iedere dienst kwaliteit op front- en backoffice.

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Maak hieronder snel een afspraak!

Maak hier een afspraak

​​

9+ verhalen

Lees hier onze 9+ verhalen

Rook? Ik zie geen rook!

“Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat. Hij woont nog maar net in het huis en heeft geen idee wat er aan de hand is. Hij ziet nergens rook en het gaat ook niet om een lege batterij van de rookmelder. Waarom gaat dan toch het alarm af?”

Lees verder

Meer weten?

Bart
Berg

06-13280008

Ronald
Blokker

06-30919166

Mary Damhoff

Mary
Damhoff

06-10311262

Jelte
Posthumus

06-53790720

Rushdie
Ramsoedh

06-23938045

Jan Willem
Stet

06-20204885