Bereikbaarheidsdiensten

Bekijk hieronder hoe wij besparen & ontzorgen:

Doe de VHD – bespaarcheck!

Weten of het voor u loont het reparatie & onderhoud uit te besteden? Doe hieronder de bespaarcheck!

Doe de VHD-bespaarcheck

Wat VHD voor u kan betekenen

Bent u niet in staat om de telefoon aan te nemen na sluitingstijd? Dan kunt u dit aan VHD uitbesteden. Na kantoortijden nemen we dan onder uw label de telefoon op. Maar ook tijdens kantoortijden nemen we graag de telefoon van u over, bijvoorbeeld bij piekmomenten. Zo voorkomt u dat uw klanten in de wacht worden gezet. We nemen de telefoon altijd aan onder uw naam en onder uw voorschriften. Wij zijn daarmee het visitekaartje van uw bedrijf en handelen dan ook zo. Dankzij onze schaalgrootte kunnen wij in korte tijd opschalen in bezetting en de piekmomenten overnemen. U kunt ook al uw klantcontact aan ons uitbesteden.

Onze bereikbaarheidsdiensten:

De totaaloplossing:

Het visitekaartje van uw bedrijf

Wij zijn met onze bereikbaarheidsdienst het visitekaartje van vele bedrijven. Wij nemen dan ook graag de telefoon op onder uw voorschriften en helpen mensen zoals u geholpen wilt worden. Met behulp van onze VHD Academy worden onze medewerkers opgeleid en door onze VHD Academy blijven ze zichzelf ontwikkelen en blijft VHD zich telkens ontwikkelen. Daarnaast bent u vrij om bij ons zelf trainingen te geven. We blijven namelijk graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken binnen uw branche of organisatie.

Kennis die wij via onze VHD academy delen met medewerkers, maar waarbij we ook u graag uitnodigen om uw kennis over te dragen. Dit doen wij door middel van het organiseren van incompany producttrainingen. Hierdoor krijgt u de kans om alle ins en outs over uw product of dienst te vertellen. Onze medewerkers weten dit vervolgens aan de telefoon door te vertalen naar uw klanten.

Én dit levert het u op:

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Vul onderstaand formulier in of neem vrijblijvend contact op met Jelte Posthumus.
""
1
Naam
Organisatie
Telefoonnummer
Uw bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Jelte Posthumus
Accountmanager

06-53790720

Bel mij terug

​​

​​

Actueel

​​

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Lees onze 9+ verhalen

VHD is een 9+ organisatie. Dat betekent dat we er altijd naar streven de klant een 9+ ervaring te geven. De kern hierbij is: niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt maar ook te horen wat men voelt.

Wij investeren veel in 9+. Onze medewerkers worden regelmatig getraind en continu op 9+ gecoacht. Hierdoor kunnen we met elkaar de momenten blijven herkennen waarop we het verschil kunnen maken, iets extra’s kunnen, of misschien wel moeten, doen zonder dat de klant daar om gevraagd heeft. En de klant zo een 9+ ervaring te geven. Hieronder leest u één van onze 9+ verhalen:

9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder