Altijd bereikbaar zijn?

Dit kan met de hulp van VHD. Daarnaast kunt u met de unieke oplossing van VHD tijd en geld besparen, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen:

BEKIJK ONZE werkwijze

Met vhd aan uw zijde bent u 24/7 bereikbaar

Bent u niet in staat om de telefoon aan te nemen na sluitingstijd? Dan kunt u dit aan VHD uitbesteden. Na kantoortijden nemen we dan onder uw label de telefoon op. Maar ook tijdens kantoortijden nemen we graag de telefoon van u over, bijvoorbeeld bij piekmomenten. Zo voorkomt u dat uw klanten in de wacht worden gezet. We nemen de telefoon altijd aan onder uw naam en onder uw voorschriften. Wij zijn daarmee het visitekaartje van uw bedrijf en handelen dan ook zo. Dankzij onze schaalgrootte kunnen wij in korte tijd opschalen in bezetting en de piekmomenten overnemen. U kunt ook al uw klantcontact aan ons uitbesteden.

DOE HIER DE VHD - BESPAARCHECK

Benieuwd of u kunt besparen op uw reparatie & onderhoudsproces? Doe snel onze VHD-bespaarcheck!

ARTIKELEN

Hieronder leest u onze artikelen over reparatie en onderhoud. Deze artikelen zijn speciaal geschreven voor vastgoedbeheerders en facilitair managers. We geven handige tips voor uw vastgoedonderhoud en volgen interessante ontwikkelingen in de markt. Wilt u voortaan op de hoogte gehouden worden van deze berichten? Volg ons op LinkedIn!

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO, AFM en EN50518.

LEES ONZE 9+ VERHALEN

Het visitekaartje van uw bedrijf

Wij zijn met onze bereikbaarheidsdienst het visitekaartje van vele bedrijven. Wij nemen dan ook graag de telefoon op onder uw voorschriften en helpen mensen zoals u geholpen wilt worden. Met behulp van onze VHD Academy worden onze medewerkers opgeleid en door onze VHD Academy blijven ze zichzelf ontwikkelen en blijft VHD zich telkens ontwikkelen. Daarnaast bent u vrij om bij ons zelf trainingen te geven. We blijven namelijk graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken binnen uw branche of organisatie.

Kennis die wij via onze VHD academie delen met medewerkers, maar waarbij we ook u graag uitnodigen om uw kennis over te dragen. Dit doen wij door middel van het organiseren van incompany producttrainingen. Hierdoor krijgt u de kans om alle ins en outs over uw product of dienst te vertellen. Onze medewerkers weten dit vervolgens aan de telefoon door te vertalen naar uw klanten.

LEES Onze linkedin berichten

zo werkt onze oplossing

1. Wij staan 24/7 voor u klaar

Wij staan klaar voor al uw vragen, storingen en reparaties

2. Wij schakelen direct een leverancier uit ons netwerk in

Ons netwerk is geselecteerd op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid

3. De reparatie of het onderhoud wordt snel en vakkundig uitgevoerd

En door onze gecentraliseerde inkoop altijd kostenbesparend

4. U ontvangt één verzamelfactuur vakkundig uitgevoerd

Daarnaast alles overzichtelijk in onze online tool

Én dit levert het u op

Dankzij ons inkoopvoordeel bespaart u direct geld op al uw reparatie & onderhoud.

Geen gedoe, geen stress. Wij ontzorgen u tijdens het gehele proces.

Maak gebruik van onze overzichtelijke online tool en ontvang één verzamelfactuur.

0
juni 2024

KLANTWAARDERING

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

actueel

Hieronder leest u onze actuele berichten. 

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder

Bekijk wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

VHD is van oorsprong een alarmcentrale, maar imiddels zijn wij veel meer dan dat. Bekijk hieronder wat wij u nog meer kunnen bieden. Zo verzorgen wij bereikbaarheidsdiensten, webcare en zijn wij een particuliere alarmcentrale en zorgcentrale. 

meer informatie?

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw dienstverlening? Vul onderstaand formulier in en neem vrijblijvend contact op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.