Zorg

Al jarenlang verzorgen wij het klantcontact voor verschillende zorginstellingen, thuiszorgorganisaties en (toe)leveranciers van medicatie en hulpmiddelen binnen de sectoren zorg en welzijn. Met onze ervaring en kennis aan de telefoon kunnen wij uw klanten goed te woord staan. Voor meer medische vragen kan onze medische helpdesk, met onder andere eigen BIG geregistreerde artsen en verpleegkundigen, goed inspelen op de behoefte en wensen van uw klant.

0
binnen 20 seconden beantwoord
0
interacties afgelopen maand

“In het leven zijn we een nummer, bij jullie zijn we weer mens”

“De familie stuurt ons nog een mail met daarin het mooiste compliment dat je wat mij betreft als hulpverlener kunt krijgen: ‘In het leven zijn we een nummer bij jullie zijn we weer mens.”

SUZAN
HULPVERLENER TRAVEL ASSISTANCE

Klantwaardering

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

Ontvang hier de factsheet klantcontact

​​

Certificeringen

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO en WDTM.

Ontvang hier de factsheet klantcontact

 

 

Bereikbaarheid en overflow

Met onze inbound diensten bent u zeker van een optimale telefonische bereikbaarheid. Bijvoorbeeld bij piekmomenten in het telefoonaanbod of als u ruimere bereikbaarheid wenst. Wij kunnen in korte tijd opschalen in bezetting en uw piekbelasting overnemen.

Maak hier een afspraak

​​

WDTM

De branche- en netwerk organisatie WDTM heeft de VHD het ketenkeurmerk van zorgcentrale toegekend. Alarmopvolging in welke vorm dan ook blijft mensenwerk en met deze WDTM certificering is onafhankelijk vastgesteld dat de VHD deze zorgtaak in de personenalarmering uitstekend uitvoert.

Lees hier onze 9+ verhalen

Rook? Ik zie geen rook!

“Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat. Hij woont nog maar net in het huis en heeft geen idee wat er aan de hand is. Hij ziet nergens rook en het gaat ook niet om een lege batterij van de rookmelder..”

Lees verder

Meer weten?

Bart
Berg

06-13280008

Mary
Damhoff

06-10311262

Jelte
Posthumus

06-53790720

Rushdie
Ramsoedh

06-23938045

Jan Willem
Stet

06-20204885