Klantwaardering 9+
VHD is een 9+ organisatie. Dat betekent dat we er altijd naar streven de klant een 9+ ervaring te geven.
De kern hierbij is: niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt maar ook inleven in wat men voelt.

Personeel
Met gekwalificeerd en deskundig personeel hebben wij altijd de juiste
expertise in huis om bij iedere dringende hulpvraag te helpen. 

Kogelwerend glas

Certificeringen
Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen
waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is.
Dit zijn certificeringen zoals EN50518, ISO27001, ISAE3402 type 2 en ITO.

Onze beveiligingsoplossingen

- Inbraakbeveiliging
- Brandbeveiliging
- Personenalarmering
- Camerabewaking
- Voertuigbeveiliging

Liveview op schermen

VHD Wereldwijd
Groot Nationaal en Internationaal netwerk

24/7 Alert & Bereikbaar
24 uur per dag,
7 dagen per week

Reparatie & Onderhoud
Als ondernemer kunt via onze Particuliere Alarmcentrale zowel uw
reparatie en onderhoud als de opvolging van uw inbraaksysteem beleggen.
Grootste voordeel van deze combinatie van diensten is dat
de schade direct wordt hersteld na een inbraak.

DE ENIGE PARTICULIERE ALARMCENTRALE
DIE BEVEILIGT EN HELPT

Met VHD als partner op gebied van veiligheid heeft u een totaalpakket in huis. Wij helpen u zowel met de particuliere alarmcentrale als met de reguliere alarmcentrale en zorgcentrale. Bent u op zoek naar directe opvolging bij een alarmmelding? Geen nood de particuliere alarmcentrale van VHD staat voor u klaar. Wij zorgen voor een adequate opvolging van (urgente) meldingen op het gebied van brand, inbraak, cameratoezicht, personenalarmering en voertuigbeveiliging.

De alarmcentrale is het verlengstuk van uw alarmsysteem. Snelle en adequate opvolging is van essentieel belang. Uw alarmsysteem wordt naadloos aangesloten op onze particuliere alarmcentrale. Wij zorgen ervoor dat bij iedere melding de juiste hulp wordt ingeschakeld. Door de professionele en adequate opvolging van VHD is snelle hulp gegarandeerd.

 

EEN PAC DIE LUISTERT

Binnen VHD is de 9+ filosofie erg belangrijk. 9+ betekent: niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt, maar ook inleven in wat men voelt. Daarmee maken wij het verschil.

ALARMCENTRALE

Met VHD als partner op gebied van veiligheid heeft u een totaalpakket in huis. Wij helpen u met zowel de particuliere alarmcentrale als met de reguliere alarmcentrale en zorgcentrale. We kunnen u helpen op verschillende fronten.

PERSOONLIJK CONTACT

Iedere persoon, ieder bedrijf en ook iedere hulpvraag is uniek. Samen met onze opdrachtgevers bepalen we de kaders van onze dienstverlening. Wij houden altijd rekening met uw wensen en eisen.

Gerben-Koopman-187x187

Meerdere diensten onder 1 (beveiligd) dak

Gerben koopman, commercieel directeur vhd

Onderscheidend VHD

Als ondernemer kunt via onze particuliere alarmcentrale zowel uw reparatie en onderhoud als de opvolging van uw inbraaksysteem beleggen. Grootste voordeel van deze combinatie van diensten is dat de schade direct wordt hersteld na een inbraak.

Wanneer u de hulpverlening uitbesteed, is het fijn dat u 100% kunt vertrouwen op deze partner. Daarom wilt u dat zij dezelfde kwaliteitsnormen hanteren als u, zodat u uw klanten de beste hulp kunt garanderen. Met de onafhankelijke en toegekende certificeringen van VHD laten wij zien dat de kwaliteit bij VHD hoog is. Daarnaast zitten we al meer dan 50 jaar in het vak en kunt u bouwen op ons nationaal en internationaal netwerk. 

mAAK KENNIS MET DE CENTRALISTEN VAN vhd

Met ons gekwalificeerd en deskundig personeel hebben wij altijd de juiste expertise in huis om bij iedere dringende hulpvraag te helpen. 

Onze centralisten zijn meerdere keren per dag voor iemand een held. Wat zij zien als dagelijkse werkzaamheden, voelt voor anderen als een heldendaad. Continu zijn onze centralisten alert of het nu gaat om een brandmelding, alarmmelding of een storing bij een inbraaksysteem. Geen dag is hetzelfde. 

Onze centralisten houden 24/7 uw bedrijfspand of bedrijventerrein in de gaten, om te zien of er niks verdachts te zien is. Tevens onderhouden zij het contact met de mobiele surveillant zodat hij veilig zijn werk kan doen bij een inbraakmelding. Ze spelen een belangrijke rol om de wereld een stuk veiliger te maken.

Onze beveiligingsoplossingen

Altijd inzicht in uw alarmmeldingen
met de handige vhd-app!

Met de VHD App heeft u overal, veilig, snel, eenvoudig controle over de acties die de  particuliere alarmcentrale van VHD voor u uitvoert. Deze app is gratis beschikbaar voor gebruikers van brand- en inbraaksystemen die zijn aangesloten bij VHD PAC.

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO en EN 50518.

actueel

Hieronder leest u onze actuele berichten. 

Veiligheid

NEN-EN 50518: Europese norm voor PAC’s

Adequate opvolging Als EN-50518 gecertificeerde particuliere alarmcentrale (PAC vergunningsnummer 151) zorgt VHD voor een adequate opvolging van (urgente) meldingen op het gebied van inbraak, brandveiligheid,

Lees verder
Bart-Berg-187x187

Ik vertel u graag meer over de
Particuliere alarmcentale

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van onze veiligheidsdiensten? Vul het contactformulier in en neem vrijblijvend contact op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.