Veiligheid gewaarborgd
met onze particuliere alarmcentrale

Ontdek uw mogelijkheden bij vhd

Veiligheid

Met VHD als partner op het gebied van veiligheid heeft u een totaalpakket in huis. Wij kunnen u en uw klanten zowel ondersteunen met onze particuliere alarmcentrale als met onze reguliere alarmcentrale en zorgcentrale.

Wij werken onder meer voor bedrijvenparken, verzekeraars, zorginstellingen, winkelketens, autofabrikanten, dealerholdings en leasemaatschappijen.

Daarbij zorgen wij op basis van onze PAC-vergunning voor de opvolging van (urgente) meldingen op het gebied van brandveiligheid, inbraak, cameratoezicht, voertuigbeveiliging en medische en niet-medische personenalarmering. Daarnaast monitoren en detecteren wij in onze particuliere alarmcentrale ongewone situaties en volgen deze op.

Met onze jarenlange ervaring als alarmcentrale weten onze hulpverleners zich goed in te leven in de situatie, mét empathisch vermogen. Dit doen wij op basis van onze 9+ filosofie.

Wij bieden daarmee een unieke combinatie van PAC- en aanvullende dienstverlening. Zo kunnen wij na een inbraakmelding dankzij ons netwerk op het gebied van reparatie & onderhoud de ontstane schade direct herstellen. En dankzij onze mobiliteitshulp kunnen wij niet alleen een gestolen voertuig traceren maar ook direct vervangend vervoer regelen. 

DOWNLOAD DE FACtsHEET veiligheid

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? En meer weten over onze kwaliteit en hoe wij deze waarborgen?
Download hier onze factsheet. 

De kwaliteit die uw klant van u gewend is

Wanneer u de hulpverlening uitbesteed, is het fijn dat u 100% kunt vertrouwen op deze partner. Daarom wilt u dat zij dezelfde kwaliteitsnormen hanteren als u, zodat u uw klanten de beste hulp kunt garanderen. Met de onafhankelijke en toegekende certificeringen van VHD laten wij zien dat de kwaliteit bij VHD hoog is. Daarnaast zitten we al meer dan 50 jaar in het vak en kunt u bouwen op ons nationaal en internationaal netwerk. 

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO en EN 50518.

Gekwalificeerd en deskundig personeel
met 9+ ervaring

Met ons gekwalificeerd en deskundig personeel hebben wij altijd de juiste expertise in huis om bij iedere dringende hulpvraag te helpen. Daarnaast is de 9+ filosofie erg belangrijk voor VHD en haar medewerkers. 9+ betekent: Niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt, maar ook horen wat men voelt. Daarmee maken wij het verschil. Zeker in stressvolle of op onverwachte momenten wilt u iemand spreken die empathie toont, helpt met de juiste oplossing en iemand die zich kan inleven in uw situatie. 

CONNECTED CAR

Al jarenlang is VHD nauw betrokken bij verschillende initiatieven rondom slimme voertuigen: connected car, dongles, telematica etc.. Wij zijn dan ook helemaal klaar om de veranderende behoefte die hierdoor ontstaat op een goede manier in te vullen. Van reactief naar proactief handelen, strandingen voorkomen in plaats van remobiliseren. Een goed voorbeeld hiervan is de Europese samenwerking die wij zijn aangegaan met Royal Automobile Club UK (RAC) en Europ Assistance. Door het bundelen van de kennis, kunde en ervaring van deze drie partijen ontstaat er een ongekend aanbod voor partijen die behoefte hebben aan geavanceerde automobiliteitsservices. De toegevoegde waarde zit met name in de nieuwe digitale mogelijkheden in de hulpverlening, het benutten van telematica toepassingen om strandingen te voorkomen en het beschikbaar maken voor opdrachtgevers van customer insights.

actueel

Hieronder leest u onze actuele berichten. 

Actueel

Geslaagde Trainingsdag Travel

Dinsdag 14 juni stond in het teken van een training Travel hulpverlening bij VHD. Verschillende hulpverlening partners waren hiervoor uitgenodigd. Zo was onze uitvaartverzorger Van

Lees verder
0
april 2022

KLANTWAARDERING

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

Particuliere alarmcentrale

Op onze particuliere alarmcentrale detecteren wij ongewone situaties en volgen deze direct op. Wanneer er verdachte situaties plaatsvinden schakelen wij het beveiligingsbedrijf of hulpdienst in. 24/7 zijn wij bereikbaar. Met de EN-50518 certificering zijn wij een gecertificeerde centrale. 

Hulpverlening is maatwerk

De hulpverlening die wij verzorgen is maatwerk. Maak hiernaast uw keuze.

LEES Onze linkedin berichten

Iedere hulpvraag is anders

Iedere persoon is uniek, ieder bedrijf is uniek en ook iedere hulpvraag. Samen met onze opdrachtgevers bepalen we de kaders van onze dienstverlening. Wij houden altijd rekening met uw wensen en eisen. Zodat u er zeker van bent dat de hulp die wij aan uw klanten bieden naadloos aansluit op uw eigen dienstverlening. Bij VHD krijgt u de juiste service én service op maat. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden of ontmoet VHD op één van de onderstaande evenementen.

ontmoet vhd

13 en 14 april 2022

Evenement:

FireSafety & Security

Locatie:

Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch

19, 20 en 21 april 2022

Evenement:

Auto Prof

Locatie:

Evenementenhal Gorinchem

14, 15 en 16 juni 2022

Evenement:

PROVADA 2022

Locatie:

RAI Amsterdam

meer informatie?

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van onze veiligheidsdiensten? Vul onderstaand formulier in en neem vrijblijvend contact op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.