Business

Eén van uw chauffeurs staat met pech onderweg. Vervelend voor uw klant en chauffeur. Het kost tijd en geld. Snel handelen is dan geboden om uw chauffeur goed en veilig weer op weg te helpen. VHD zorgt hiervoor. Met ons uitgebreide netwerk van hulpdiensten in binnen- en buitenland hebben we snel een hulpverlener ter plaatse. En omdat wij rechtstreeks schakelen met ons internationale netwerk bieden we niet alleen kwaliteit maar doen we dat ook nog eens tegen lage kosten.

0
Van de gemaakte schade afgelopen maand kwam door een ongeval

‘Hulpverlening gaat verder dan materiële schade’

“Bij materiële hulpverlening gaat het verder dan het materiaal alleen. In elke auto zit ook atlijd een mens!”

Jaap
hulpverlener en opleider

Klantwaardering

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

Ontvang hier de factsheet mobiliteit

​​

Certificeringen

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2 en ITO.

Ontvang hier de factsheet mobiliteit

Internationaal netwerk

VHD beschikt over het meest fijnmazige internationale netwerk. Doordat wij met alle autohulpdiensten in heel Europa rechtstreeks in contact staan hoeven wij geen lokale alarmcentrales in te schakelen. Dit geeft een hogere kwaliteit van de dienstverlening aan uw klant en scheelt aanzienlijk in kosten gemaakt door tussenliggende alarmcentrales. Met het enorme gezamenlijke inkoopvolume wordt dit ook nog eens tegen lage kosten uitgevoerd. Directe hulp, korte communicatie lijnen en lage uitvoeringskosten.

Ontvang hier de factsheet mobiliteit

ERA

European Roadservices Alliance (ERA) is een samenwerking tussen Falck Assistance Nordic, RAC, Europ Assistance en VHD. Het doel van ERA is door het bundelen van kennis, kunde en ervaring een ongekend aanbod te creëren voor partijen die behoefte hebben aan geavanceerde automobiliteitsservices door heel Europa.

Lees hier onze 9+ verhalen

Een aanrijding in Engeland

“Rond het middaguur krijg ik een telefoontje uit Engeland. Een klant meldt zich met het bericht dat hij net een aanrijding heeft gehad met een Engelse dame. Beiden maken het gelukkig goed. Met de auto’s is het wat minder gesteld…”

Lees verder

Lees hier onze 9+ verhalen

Kapotte motor in Spanje

“Het is maandagmiddag als ik een telefoontje krijg vanuit Spanje. Een echtpaar is er op vakantie, hij op de motor zij met een bus. De motor heeft het laten afweten en het is nog onduidelijk wat er precies aan mankeert..”

Lees verder

 

Meer weten?

Bart
Berg

06-13280008

Mary
Damhoff

06-10311262

Jelte
Posthumus

06-53790720

Rushdie
Ramsoedh

06-23938045

Jan Willem
Stet

06-20204885