Business

Bekijk hier wat wij voor u kunnen betekenen

24/7 hulp voor uw chauffeurs

Eén van uw chauffeurs staat met pech onderweg. Vervelend voor uw klant en chauffeur. Het kost tijd en geld. Snel handelen is dan geboden om uw chauffeur goed en veilig weer op weg te helpen. VHD zorgt hiervoor. Met ons uitgebreide netwerk van hulpdiensten in binnen- en buitenland hebben we snel een hulpverlener ter plaatse. En omdat wij rechtstreeks schakelen met ons internationale netwerk bieden we niet alleen kwaliteit maar doen we dat ook nog eens tegen lage kosten.

DOWNLOAD DE VHD FACtsHEET MOBILITEIT

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? En meer weten over onze kwaliteit en hoe wij deze waarborgen?
Download hier onze factsheet.

Bekijk waarom u op VHD kunt vertrouwen

Wanneer u de hulpverlening uitbesteed, is het fijn dat u 100% kunt vertrouwen op deze partner. Daarom wilt u dat deze partner dezelfde kwaliteitsnormen hanteert en dat u daarom uw klanten de beste hulp kan garanderen. Met de onafhankelijke en toegekende certificeringen van VHD laten wij zien dat de kwaliteit bij VHD hoog is. Daarnaast zitten we al meer dan 50 jaar in het vak en kunt u bouwen op ons nationaal en internationaal netwerk. 

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO, AFM en EN50518.

actueel

Hieronder leest u onze actuele berichten. 

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder
0
juni 2024

KLANTWAARDERING

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

LEES ONZE 9+ VERHALEN

Wat VHD u kan bieden

Als ondernemer kunt het u het zich niet permitteren dat uw voertuigen stil komen te staan. Dit gaat ten koste van uw kwaliteit, afgesproken tijdstippen en omzet. Ook al bent u op alles voorbereid en rijden uw chauffeurs in voertuigen voorzien van de nieuwste technieken, een ongelukje of defect zit in een klein hoekje. Wij snappen dat uw chauffeur snel weer verder moet. Daarom bieden wij in binnen- en buitenland snel hulp. Vraag voor meer informatie onze factsheet aan of neem contact met ons op!

uw medewerkers altijd een
veilig gevoel geven

Uw medewerkers werken vaak alleen en vaak overal in Europa. Ze staan op afgelegen parkeerplaatsen en hebben weinig mensen in hun omgeving. Daarom kunt u via ons uw medewerkers een veilig gevoel geven. Dit kan door de personenalarmering. Met één druk op de knop staan zij in contact met onze alarmcentrale. Dit kan wanneer er onraad is, maar ook als zij zich niet lekker voelen. Wij blijven aan de lijn en schakelen de hulp in die nodig is. 

Internationaal netwerk

VHD beschikt over het meest fijnmazige internationale netwerk. Doordat wij met alle autohulpdiensten in heel Europa rechtstreeks in contact staan hoeven wij geen lokale alarmcentrales in te schakelen. Dit geeft een hogere kwaliteit van de dienstverlening aan uw klant en scheelt aanzienlijk in kosten gemaakt door tussenliggende alarmcentrales. Met het enorme gezamenlijke inkoopvolume wordt dit ook nog eens tegen lage kosten uitgevoerd. Directe hulp, korte communicatie lijnen en lage uitvoeringskosten.

LEES Onze linkedin berichten

era

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2 en ITO.

meer informatie?

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van deze dienstverlening? Vul onderstaand formulier in en neem vrijblijvend contact op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.