Uw totale reparatie & onderhoud uitbesteden?

Met de unieke oplossing van VHD bespaart u tijd en geld, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen:

Meer informatie?

Neem contact met ons op

​​

Voordelen van VHD als partner voor uw totale reparatie & onderhoud

VHD biedt een totaaloplossing voor reparatie en technisch onderhoud aan gebouwen, bedrijven en woningen. Al het voorkomende schadeherstel, onderhoud en facilitaire diensten kunnen wij voor u verzorgen. Snel, vakkundig, tegen de gunstigste tarieven en door de beste partij. Uw complete reparatie & onderhoud is bij ons in goede handen!

Doe hier de VHD – Bespaarcheck

Benieuwd of u kunt besparen op uw reparatie & onderhoudsproces? Doe snel onze VHD-bespaarcheck! Door onze gecentraliseerde inkoop zijn we in staat de integrale onderhoudskosten tot een minimum te beperken. Hierbij verliezen wij kwaliteit nooit uit het oog. Zo heeft u bij ons voor iedere klus altijd de beste uitvoerder tegen de scherpste prijs.

Zo werkt onze oplossing:

Klantwaardering

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

Ontvang hier de factsheet reparatie & onderhoud

​​

Certificeringen

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO en WDTM.

Ontvang hier de factsheet reparatie & onderhoud

Gecentraliseerde inkoop

Door de gecentraliseerde inkoop, die we bereiken door de bundeling van zo’n 80 landelijk gevestigde opdrachtgevers, zijn we in staat de integrale onderhoudskosten tot een minimum te beperken. Uiteraard zonder hierbij de kwaliteit, service en klantvriendelijkheid van de leveranciers uit het oog te verliezen. Hierdoor hebben we voor iedere klus altijd de beste uitvoerder tegen de scherpste prijs!

Ontvang hier de factsheet reparatie & onderhoud

Ondersteunende online tool

Bent u klant van VHD dan heeft u de beschikking over onze web-based applicatie voor gebouwenbeheer. Hiermee heeft u heel eenvoudig inzicht in uw inkoop- en onderhoudsprocessen. Heeft u ervoor gekozen om het totale onderhoud aan VHD over te laten dan houdt u met deze applicatie altijd inzicht in de status van uw gebouwenbeheer.

Maak hier een afspraak

​​

U bent en blijft immers eigenaar van de data waar wij mee werken.
Houdt u een deel van het onderhoud in eigen beheer, zoals bijvoorbeeld het planbare onderhoud of het onderhoud met één specifieke leverancier, dan ondersteunt de applicatie u in het gehele proces, van het inplannen van de afspraken tot en met de facturering en rapportages. Met de verschillende modules kunt u de applicatie helemaal naar uw eigen en wensen inrichten.

Management Systemen

De web-based applicaties zijn extreem kostenbesparend voor organisaties met een groot aantal inkomende facturen waarbij de facturen afkomstig zijn van een voor gedefinieerde set van leveranciers. Er zijn drie varianten:

Onderhoud Kosten Management Systeem (OKMS): OKMS is relevant voor bedrijven en instellingen die veel onderhoudskosten aan gebouwen en apparaten hebben.

Inkoop Kosten Management Systeem (IKMS): IKMS is relevant voor bedrijven en instellingen die veel algemene inkoopkosten hebben waarbij heldere afspraken zijn gemaakt over de aard en inhoud van de facturen.

Service Kosten Management Systeem (SKMS): SKMS is relevant voor retailers, vastgoedbeheerders-en eigenaren die transparantie in de servicekosten van winkelcentra wensen. Ook voor multi-tenant gebouwen en Verenigingen van Eigenaren.

Onze oplossingen

Met ons totaalonderhoud is uw gebouwenbeheer goed geregeld. We regelen al het technisch onderhoud en de facilitaire diensten. Met VHD heeft u één aanspreekpunt, één telefoonnummer en één factuur.

Correctief onderhoud

Bij een acute storing is met een telefoontje naar het Service Center hulp geregeld. Onze deskundige service-medewerkers beoordelen de aard van de storing en schakelen in geval van nood direct een monteur in. Is de storing minder dringend dan plannen ze reparatie-afspraak in.

Planmatig onderhoud

Ook het periodieke onderhoud aan gebouwen en gebouwgebonden systemen verzorgen wij graag voor u. Zoals bijvoorbeeld het onderhoud aan de airconditioning, de verlichting of liften.

Vervangings
onderhoud

Is een apparaat, systeem of onderdeel niet meer te repareren dan zorgt VHD voor vervanging. Zo snel en uiteraard zo voordelig mogelijk. We vragen indien gewenst offertes op bij verschillende uitvoerende bedrijven om er zeker van te zijn dat u de beste deal krijgt.

Gebouwen beheer

Met het gebouwenbeheer van VHD regelen wij zaken als schoonmaak, schilderwerk, beveiliging, onderhoud aan daken en gevels.

Voor meer informatie

Ontvang hieronder de factsheet reparatie & onderhoud.


Factsheet

Ontmoet vhd

30 jan

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Utrecht | 30 januari


i

Ontdek al onze diensten

Lees hier onze 9+ verhalen

VHD is een 9+ organisatie. Dat betekent dat we er altijd naar streven de klant een 9+ ervaring te geven. De kern hierbij is: niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt maar ook te horen wat men voelt.

Wij investeren veel in 9+. Onze medewerkers worden regelmatig getraind en continu op 9+ gecoacht. Hierdoor kunnen we met elkaar de momenten blijven herkennen waarop we het verschil kunnen maken, iets extra’s kunnen, of misschien wel moeten, doen zonder dat de klant daar om gevraagd heeft. En de klant zo een 9+ ervaring te geven. Hieronder leest u één van onze 9+ verhalen:

9+ verhalen

Rook? Ik zie geen rook!

Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat. Hij ziet nergens rook en het gaat ook niet om een lege batterij van de rookmelder. Waarom gaat dan toch het alarm af?

Lees verder