Technisch onderhoud uitbesteden?

Met de unieke totaaloplossing van VHD bespaart u tijd en geld, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen:

Doe de VHD – bespaarcheck!

Weten of het voor u loont het reparatie & onderhoud uit te besteden? Doe hieronder de bespaarcheck!

Doe de VHD-bespaarcheck

Voordelen van VHD als partner voor technisch onderhoud

VHD is dé partner voor al uw technisch onderhoud. Hierbij kunt u denken aan het technisch onderhoud aan liften, roltrappen en gebouwgebonden systemen. Wij treden daarbij op als tussenpersoon, tussen u en de monteur, de elektricien, de schilder, de technicus, etc. U kunt uw technisch onderhoud door ons zowel planmatig als correctief laten uitvoeren. Hiermee bent u met één telefoontje voorzien van de juiste hulp. Wij schakelen vervolgens de benodigde partij in. Met ons aan uw zijde bent u daardoor voorzien van de juiste hulp op elk moment. Wij beschikken over een technische helpdesk en een landelijk dekkend netwerk. Wij selecteren onze uitvoerders op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. En door onze gecentraliseerde inkoop kunnen wij u altijd de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs bieden.

Onze totaaloplossing:

Online tool

Als klant heeft u toegang tot onze online tool. In deze tool worden contracten, bestellingen, opdrachten en facturen geregistreerd en wordt het gehele proces transparant en foutvrij gemaakt. Door deze online tool heeft u inzichtelijk welk onderhoud of reparatie(s) u het afgelopen jaar heeft gedaan en welke er nog op de planning staan.

online tool

Én dit levert het u op:

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
""
1
Naam
Organisatie
Telefoonnummer
Uw bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Jelte Posthumus
Accountmanager

06-53790720

Bel mij terug

​​

Meerdere diensten, één partij

Door uw diensten bij ons onder te brengen doet u zaken met één partij, wat u 60 procent besparing op indirecte kosten en 15 procent besparing op directe kosten oplevert. U neemt bij ons verschillende diensten af onder één dak. Denk bijvoorbeeld eens aan klantcontact. U wilt voor uw bewoners of klanten ook na kantoortijden bereikbaar zijn, maar u heeft zelf niet het budget en mankracht daarvoor. Dan kunt u na kantoortijden uw telefoon door ons laten opnemen onder uw label. Zo bent u met uw bedrijf ook buiten kantoortijden bereikbaar. Daarnaast kunnen uw bewoners en/of klanten altijd terecht met vragen en onze servicemedewerkers zullen uw contacten dan ook graag te woord staan. Iedere servicemedewerker die bij ons aan de slag gaat, krijgt een gedegen introductieprogramma zodat zij op de juiste wijze de telefoon aannemen en uw klanten helpen zoals u zelf geholpen wilt worden.

​​

Actueel

​​

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Lees onze 9+ verhalen

VHD is een 9+ organisatie. Dat betekent dat we er altijd naar streven de klant een 9+ ervaring te geven. De kern hierbij is: niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt maar ook te horen wat men voelt.

Wij investeren veel in 9+. Onze medewerkers worden regelmatig getraind en continu op 9+ gecoacht. Hierdoor kunnen we met elkaar de momenten blijven herkennen waarop we het verschil kunnen maken, iets extra’s kunnen, of misschien wel moeten, doen zonder dat de klant daar om gevraagd heeft. En de klant zo een 9+ ervaring te geven. Hieronder leest u één van onze 9+ verhalen:

9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder