Technisch onderhoud geregeld door één partij

Met de unieke oplossing van VHD bespaart u tijd en geld, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen:

BEKIJK ONZE werkwijze

Voordelen van VHD als partner voor technisch onderhoud

VHD is dé partner voor al uw technisch onderhoud. Hierbij kunt u denken aan het technisch onderhoud aan liften, roltrappen en gebouwgebonden systemen. Wij treden daarbij op als tussenpersoon, tussen u en de monteur, de elektricien, de schilder, de technicus, etc. U kunt uw technisch onderhoud door ons zowel planmatig als correctief laten uitvoeren. Hiermee bent u met één telefoontje voorzien van de juiste hulp. Wij schakelen vervolgens de benodigde partij in. Met ons aan uw zijde bent u daardoor voorzien van de juiste hulp op elk moment. Wij beschikken over een technische helpdesk en een landelijk dekkend netwerk. Wij selecteren onze uitvoerders op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. En door onze gecentraliseerde inkoop kunnen wij u altijd de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs bieden.

DOE HIER DE VHD - BESPAARCHECK

Weten of het voor u loont het reparatie & onderhoud uit te besteden? Doe hieronder de bespaarcheck!

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO en EN 50518.

zo werkt onze oplossing

1. Wij staan 24/7 voor u klaar

Wij staan klaar voor al uw vragen, storingen en reparaties

2. Wij schakelen direct een leverancier uit ons netwerk in

Ons netwerk is geselecteerd op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid

3. De reparatie of het onderhoud wordt snel en vakkundig uitgevoerd

En door onze gecentraliseerde inkoop altijd kostenbesparend

4. U ontvangt één verzamelfactuur vakkundig uitgevoerd

Daarnaast alles overzichtelijk in onze online tool

Én dit levert het u op

Dankzij ons inkoopvoordeel bespaart u direct geld op al uw reparatie & onderhoud.

Geen gedoe, geen stress. Wij ontzorgen u tijdens het gehele proces.

Maak gebruik van onze overzichtelijke online tool en ontvang één verzamelfactuur.

Online tool

Als klant heeft u toegang tot onze online tool. In deze tool worden contracten, bestellingen, opdrachten en facturen geregistreerd en wordt het gehele proces transparant en foutvrij gemaakt. Door deze online tool heeft u inzichtelijk welk onderhoud of reparatie(s) u het afgelopen jaar heeft gedaan en welke er nog op de planning staan.

0
februari 2023

KLANTWAARDERING

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

Meerdere diensten, één partij

Door uw diensten bij ons onder te brengen doet u zaken met één partij, wat u 60 procent besparing op indirecte kosten en 15 procent besparing op directe kosten oplevert. U neemt bij ons verschillende diensten af onder één dak. Denk bijvoorbeeld eens aan klantcontact. U wilt voor uw bewoners of klanten ook na kantoortijden bereikbaar zijn, maar u heeft zelf niet het budget en mankracht daarvoor. Dan kunt u na kantoortijden uw telefoon door ons laten opnemen onder uw label. Zo bent u met uw bedrijf ook buiten kantoortijden bereikbaar. Daarnaast kunnen uw bewoners en/of klanten altijd terecht met vragen en onze servicemedewerkers zullen uw contacten dan ook graag te woord staan. Iedere servicemedewerker die bij ons aan de slag gaat, krijgt een gedegen introductieprogramma zodat zij op de juiste wijze de telefoon aannemen en uw klanten helpen zoals u zelf geholpen wilt worden.

ARTIKELEN

Hieronder leest u onze artikelen over reparatie en onderhoud. Deze artikelen zijn speciaal geschreven voor vastgoedbeheerders en facilitair managers. We geven handige tips voor uw vastgoedonderhoud en volgen interessante ontwikkelingen in de markt. Wilt u voortaan op de hoogte gehouden worden van deze berichten? Volg ons op LinkedIn!

Bekijk al onze diensten

VHD is van oorsprong een alarmcentrale. Inmiddels is het veel meer dan dat. Bekijk hieronder wat wij u nog meer kunnen bieden. Zo verzorgen wij bereikbaarheidsdiensten, webcare en zijn wij een particuliere alarmcentrale en zorgcentrale. 

actueel

Lees hier het laatste nieuws over VHD.

De vlag van Marokko. We leven enorm mee met hen die getroffen zijn door de aardbeving in september 2023.
Actueel

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm mee met de getroffenen in Marokko en al hun geliefden.

Lees verder
In de afbeelding staat iemand bij zijn of haar elektrische fiets. Het illustreert waar het artikel over gaat.
Actueel

Zekerheid over mijn e-bike

Ga e-bikediefstal tegen! Dit mooie middel om van A naar B te rijden, wordt steeds populairder onder dieven. Bescherm en verzeker jouw fiets.

Lees verder

meer informatie?

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw technisch onderhoud? Vul onderstaand formulier in of neem vrijblijvend contact op onze accountmanager.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bart Berg
Accountmanager