Kwaliteit belangrijke factor
in goede hulpverlening

Bekijk hier wat vhd doet om kwaliteit te waarborgen

ISAE 3402 type II

Met het ISAE3402 type 2 certificaat toont VHD aan dat de processen die opdrachtgevers aan ons uitbesteden op een kwalitatieve hoge en beheerste wijze worden uitgevoerd. Vanaf het eerste contact tot en met de rapportage en facturatie. 

iso 27001

Er wordt bij VHD met veel vertrouwelijk, medische en concurrentie gevoelige informatie gewerkt. Om onze opdrachtgevers de zekerheid te kunnen geven dat er op een uiterst zorgvuldige wijze met data wordt omgegaan hebben wij in 2015 deze internationale certificering behaald. Hiermee tonen wij onafhankelijk aan te voldoen aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging.

ito

VHD stelt hoge eisen aan de wijze waarop wij het contact met de klanten van onze opdrachtgevers uitvoeren. Met het ITO certificaat tonen wij niet alleen aan dat de klantenservice die wij verlenen is ingericht vanuit het perspectief van de consument. Wij laten daarmee ook zien dat wij presteren in termen van betrouwbaarheid, responsiviteit, efficiency, empathie, bereikbaarheid en klantvriendelijkheid. Bekijk hier de vermelding op de site van ITO Klantenservicecentrum.

Op deze afbeelding is het WDTM keurmerk te zien. Hiermee kan VHD aantonen dat zij gecertificeerd zorgcentrale zijn: ze mogen personenalarmering uitvoeren.

wdtm

De branche- en netwerk organisatie WDTM heeft VHD het ketenkeurmerk van zorgcentrale toegekend. Alarmopvolging in welke vorm dan ook blijft mensenwerk en met deze WDTM certificering is onafhankelijk vastgesteld dat de VHD deze zorgtaak in de personenalarmering uitstekend uitvoert.

EN 50518

Sinds 2019 heeft VHD een Particuliere Alarmcentrale. Daarbij hoort de Europese norm EN 50518. Deze certificering is voor Monitoring and Alarm Receiving Centres (MARC). Deze certificering laat zien dat VHD voldoet aan de eisen waaraan een monitoring en alarmontvangscentrale moet voldoen. 

VHD is AFM vergunninghouder.

AFM

Als AFM vergunninghouder zijn wij bevoegd activiteiten uit te voeren die vallen onder de reikwijdte van de WFT. Zo beschikken onze medewerkers, voor die werkzaamheden waarvoor dat verplicht is, over de benodigde WFT certificaten.

certificering authohulpdiensten

Ook onze autohulpdiensten voldoen aan onze kwaliteitsnorm. Wanneer deze hulpdiensten aan alle eisen voldoen op het gebied van kwaliteit en veilig handelen ontvangen zij van ons een certificering. Deze certificering, in vorm van een sticker, is aan de achterzijde van het voertuig geplakt. Deze controle wordt extern uitgevoerd door DEKRA.

Vhd academie

Kwaliteit staat continu in beweging en dit moet telkens blijven ontwikkelen. Daarom vinden wij persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Met onze eigen VHD academy besteden we veel aandacht aan opleiding en coaching. Daarnaast speelt ook 9+ hierin een grote rol.

meer informatie?

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw telefonische helpdesk? Vul onderstaand formulier in en neem vrijblijvend contact op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.