Planmatig onderhoud uitbesteden?

Met het unieke concept van VHD bespaart u tijd en geld, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen:

Voordelen van VHD als partner voor het uitvoeren van uw planmatig onderhoud

Wij verzorgen graag voor u uw planmatig onderhoud aan gebouwen en gebouwgebonden systemen. Bijvoorbeeld het onderhoud aan de airconditioning, verlichting, brandblussers of liften. VHD biedt met TONED een landelijk concept voor al uw onderhoudsdiensten, waaronder planmatig onderhoud. U belt hierbij naar één centraal nummer en wij sturen vervolgens een schilder, technicus, monteur of elektricien op pad om u te komen helpen. U bent bij ons aan het juiste adres voor uw complete onderhoud aan uw gebouw(en). Door onze gecentraliseerde inkoop van de uitvoerende partijen is TONED voor u kostenbesparend. U heeft bij ons één aanspreekpunt voor uw planmatig onderhoud en andere diensten die u bij ons afneemt. Wij selecteren onze partijen altijd op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Wilt u meer weten, neem contact met ons op!

Zo werkt ons concept:

Certificeringen en klantwaarding

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen zijn. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3401 type 2, ITO en WDTM. Daarnaast vinden wij het ook erg belangrijk hoe onze klanten onze dienstverlening waarderen, daarom monitoren wij continue de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog.

Direct hulp bij VHD

Én dit levert het u op:

Meer weten over het uitbesteden van planmatig onderhoud?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
""
1
NaamUw naam
OrganisatieDe naam van uw organisatie
TelefoonnummerUw telefoonnummer
Uw bericht
0 /
Previous
Next

Jelte Posthumus
Accountmanager

06-53790720

Bel mij terug

​​

​​

Actueel

​​

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Klantcijfer

Meer over VHD
9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder