Efficiënte hulpverlening

Op de afdeling reishulpverlening krijgen wij dagelijks te maken met repatriëringen, verschillende soorten ziekten, botbreuken, etc.. Wij maken vele en diverse situaties mee van mensen op reis. Een ongeval of ziekte op reis heeft een enorme impact op mensen. Zij worden niet alleen getroffen door een ziekte of ongeval, wat in het dagelijks leven al erg vervelend is, maar zijn daarnaast ook nog eens in een andere omgeving. Kortom; erg vervelend. Wij streven er bij iedere situatie naar om het hen zo makkelijk en zorgeloos mogelijk te maken. Zo ook in onderstaande situatie.

Wij krijgen een hulpvraag binnen van een echtpaar dat op vakantie is in Italië. Zij zijn met de auto, met twee fietsen achterop, naar Italië gereden. Het had en mooie fietsvakantie moeten worden.

Helaas valt de vrouw van het echtpaar van haar fiets tijdens één van de fietstochten. Ze loopt daarbij een nare breuk op in een van haar wervels. Mevrouw moet geopereerd worden. Omdat het herstel hiervan redelijk lang duurt wordt besloten de vrouw naar Nederland te repatriëren.

“SAMEN UIT, SAMEN THUIS!”

De echtgenoot geeft aan dat hij zich niet prettig voelt het hele eind alleen terug te rijden naar Nederland. Het motto van VHD is dan ook ‘samen uit, samen thuis’. Daar komt bij, aan een extra ongeluk op de terugweg heeft niemand wat. Wij regelen dat meneer met zijn vrouw mee kan in de ambulance naar Nederland. Maar ja, de auto met fietsen moet ook weer terug naar Nederland. Daarvoor regelen wij een vervangend chauffeur.

Zowel de ambulance als de vervangend chauffeur moeten vanuit Nederland naar Italië reizen. Eén en één is twee: wij zorgen ervoor dat de vervangende chauffeur met de ambulance kan meerijden naar Italië. Door efficiënt te werken is dit snel opgelost en kunnen wij dit ook snel communiceren aan het echtpaar. Hierdoor is ook de auto in no-time weer bij het echtpaar in Nederland.

Het echtpaar geeft aan dankbaar te zijn voor de geboden hulpverlening: “Een 9+?, jullie verdienen een 10+!”

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder