Een reis op maat

VHD is, in de dienstverlening die wij wereldwijd uitvoeren, partner van Europ Assistance (EA). Veelvuldig onderhouden wij dan ook contact met Europ Assistance. Meerdere keren per jaar ontmoeten wij elkaar in Deventer, Brussel of Parijs om zaken te bespreken over klanten, prospects en de laatste ontwikkelingen.

Dit keer stond een wel heel belangrijke bijeenkomst gepland met EA. Er kwamen drie directieleden vanuit Europ Assistance naar Deventer. Het gezelschap bestond uit een Fransman, een Engelsman en een Italiaan. Vanuit Parijs, Londen en Milaan zouden zij ongeveer gelijktijdig landen op Schiphol. Vooraf hadden wij met hen afgesproken ze van Schiphol op te pikken, zodat ze geen moeite hoefden te doen om een taxi te zoeken of huurauto op te halen en vervolgens de weg naar Deventer te vinden.

Aan mij werd gevraagd dit te verzorgen. Ik ben die ochtend naar Schiphol gereden en heb onze drie gasten daar opgehaald. Omdat onze gasten gelijktijdig aankwamen, kon ik ze niet persoonlijk bij iedere gate ophalen. Ik had met hen afgesproken dat ik bij de auto op ze zou wachten. Na de locatie van de auto te hebben doorgegeven aan mijn gasten had ik nog wat tijd over totdat ze arriveerden. Ik besloot om snel naar de kiosk in Schiphol te lopen en drie kranten te kopen. Voor de
Fransman de Le Monde, voor de Italiaan de Corriera della Sera, en voor de Engelsman The Times. Met deze drie kranten onder mijn arm ben ik snel teruggegaan naar mijn auto waar ik met onze gasten had afgesproken. Bij de auto legde ik de kranten netjes voor de gasten neer en wachtte rustig af totdat ze kwamen. Eén voor één druppelden de gasten binnen. Vol verrassing zagen ze de kranten liggen, voordat we vertrokken heb ik ze koffie aangeboden en toen kon de weg naar Deventer beginnen. Alle drie gasten zaten tevreden met hun krant in de auto.

 ‘Er werd nog lang over nagepraat.’

In Deventer werden ze hartelijk welkom geheten bij VHD en kon het overleg beginnen. Het was dan misschien een kleinigheidje, maar tijdens het overleg kwam meerdere keren ter sprake hoe attent ze het vonden dat ik drie verschillende kranten voor onze gasten had klaarliggen. Zelfs bij de overleggen later dat jaar kwam het nog geregeld ter sprake!

Bekijk ook

Onze laatste berichten