Technisch beheer

Met de totaaloplossing van VHD bespaart u tijd en geld, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen:

Meer informatie?

Neem contact met ons op

​​

Technisch beheer via VHD? Dit zijn de voordelen:

Al uw technisch beheer bij één partij, dit kan bij VHD! Wij verzorgen graag voor u het beheer aan liften, roltrappen en gebouwgebonden systemen. Wij treden daarbij op als tussenpersoon, tussen u en de monteur, de elektricien, de schilder, de technicus, etc. Het technisch beheer kunt u zowel planmatig als correctief laten uitvoeren. Met één telefoontje schakelen wij vervolgens de benodigde partij in. Met ons aan uw zijde bent u voorzien van de juiste hulp op elk moment. Wij beschikken over een technische helpdesk en een landelijk dekkend netwerk. Bij het selecteren van onze uitvoerders letten wij op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Hierdoor kunnen wij u altijd de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs bieden. Wilt u meer weten over onze diensten, neem contact met ons op.

Doe hier de VHD – Bespaarcheck

Benieuwd of u kunt besparen op uw reparatie & onderhoudsproces? Doe snel onze VHD-bespaarcheck! Door onze gecentraliseerde inkoop zijn we in staat de integrale onderhoudskosten tot een minimum te beperken. Hierbij verliezen wij kwaliteit nooit uit het oog. Zo heeft u bij ons voor iedere klus altijd de beste uitvoerder tegen de scherpste prijs.

De totaaloplossing:

Kwaliteit

We hechten grote waarde aan kwaliteit. Dit laten we onder meer zien aan onze diverse certificeringen zoals ISAE3402 type II, ISO27001, ITO en WDTM (zorgcentrale), maar ook met onze VHD academy. We leiden ons personeel op tot een 9+ hulpverlener. De kern hierbij is: niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt maar ook te horen wat men voelt. Lees meer over 9+ op onze 9+ pagina.

Technische helpdesk

Bij ons heeft u vele mogelijkheden, want naast het afnemen van hulp bij reparatie of onderhoud kunt u ook uw klantcontact bij ons neerleggen. Met onze technische helpdesk kunnen wij van uw product onze specialiteit maken. Want heeft u een (nieuw) technisch product? Dan wilt u uw klanten altijd goed te woord kunnen staan. Met ons technisch personeel zorgen wij ervoor dat wij uw klanten altijd kunnen voorzien van het juiste antwoord. Onze medewerkers nemen de telefoon aan onder uw label. Uw product is hierdoor onze specialisatie!

Reparatiedienst

Én dit levert het u op:

Bent u klaar om te besparen op uw technisch beheer?

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden
""
1
Naam
Organisatie
Telefoonnummer
Uw bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Jelte Posthumus
Accountmanager

06-53790720

Bel mij terug

​​

​​

Actueel

​​

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Lees onze 9+ verhalen

VHD is een 9+ organisatie. Dat betekent dat we er altijd naar streven de klant een 9+ ervaring te geven. De kern hierbij is: niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt maar ook te horen wat men voelt.

Wij investeren veel in 9+. Onze medewerkers worden regelmatig getraind en continu op 9+ gecoacht. Hierdoor kunnen we met elkaar de momenten blijven herkennen waarop we het verschil kunnen maken, iets extra’s kunnen, of misschien wel moeten, doen zonder dat de klant daar om gevraagd heeft. En de klant zo een 9+ ervaring te geven. Hieronder leest u één van onze 9+ verhalen:

9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder