Uw facilitair beheer uitbesteden?

VHD is dé partner die ontzorgt! Met de totaaloplossing van VHD bespaart u tijd en geld, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen:

Meer informatie?

Neem contact met ons op

​​

Voordelen van VHD als partner voor facilitair beheer

U wilt dat uw pand altijd schoon en netjes is, dan moet het goed onderhouden en beheerd worden. Bij VHD kunt u dit regelen. Uw complete facilitaire beheer kunt u aan VHD uitbesteden. Hierbij kunt u denken aan beheer van de toiletgebouwen, receptiediensten en nog veel meer. Wij plannen dit periodiek voor u in zodat u daar zelf geen planning voor hoeft te maken. De partijen die wij hiervoor inzetten, voldoen aan strenge eisen. Voor ons is het belangrijk dat de partijen waarmee wij samen werken klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan, de juiste service bieden en de beste kwaliteit bieden. Zo kunt u er op vertrouwen dat wij voor iedere klus de beste uitvoerder kunnen bieden tegen de scherpste prijs.

Doe hier de VHD – Bespaarcheck

Benieuwd of u kunt besparen op uw reparatie & onderhoudsproces? Doe snel onze VHD-bespaarcheck! Door onze gecentraliseerde inkoop zijn we in staat de integrale onderhoudskosten tot een minimum te beperken. Hierbij verliezen wij kwaliteit nooit uit het oog. Zo heeft u bij ons voor iedere klus altijd de beste uitvoerder tegen de scherpste prijs.

De totaaloplossing voor uw facilitair beheer:

Gecentraliseerde inkoop

Door onze gecentraliseerde inkoop, die we bereiken door een bundeling van zo’n 80 landelijk gevestigde opdrachtgevers, zijn wij altijd in staat de integrale onderhoudskosten en dus de kosten van uw facilitair beheer tot een minimum te beperken. We stellen hierbij niet alleen hoge eisen aan onszelf, maar ook aan onze aangesloten partijen. Wij selecteren onze leveranciers op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Voor u hebben we dan altijd de beste uitvoerder tegen de scherpste prijs! Met onze diverse certificeringen zoals ISAE3402 type 2, ISO27001, ITO (klantcontact), WDTM (zorgcentrale), en met onze VHD academy werken wij ook iedere dag aan de kwaliteit van onze medewerkers, waardoor wij de beste partner zijn aan wie u uw facilitair beheer kunt uitbesteden.

Én dit levert het u op:

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw facilitair beheer? Vul onderstaand formulier in of neem vrijblijvend contact op met Jelte Posthumus.
""
1
Naam
Organisatie
Telefoonnummer
Uw bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Jelte Posthumus
Accountmanager

06-53790720

Bel mij terug

​​

Meerdere diensten, één partij!

U wilt naast uw facilitaire diensten ook uw bereikbaarheid onderbrengen bij ons? Dat kan! Wij doen meer dan alleen reparatie en onderhoud. Zo staan wij bekend om onze mobiliteitshulp, zorghulp en ons klantcontact. Bij bereikbaarheid kunt u denken aan het aannemen van de telefoon na kantooruren of tijdens overflowmomenten, wanneer u het te druk heeft, nemen wij de telefoon van u over. Onder uw label nemen wij de telefoon op.

​​

Actueel

​​

Onze certificeringen

ISAE3402 type II
WDTM
ISO 27001
ITO

Lees onze 9+ verhalen

VHD is een 9+ organisatie. Dat betekent dat we er altijd naar streven de klant een 9+ ervaring te geven. De kern hierbij is: niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt maar ook te horen wat men voelt.

Wij investeren veel in 9+. Onze medewerkers worden regelmatig getraind en continu op 9+ gecoacht. Hierdoor kunnen we met elkaar de momenten blijven herkennen waarop we het verschil kunnen maken, iets extra’s kunnen, of misschien wel moeten, doen zonder dat de klant daar om gevraagd heeft. En de klant zo een 9+ ervaring te geven. Hieronder leest u één van onze 9+ verhalen:

9+ verhalen
9+ VERHAAL

"Rook? Ik zie geen rook!"

"Ik krijg een paniekerig telefoontje binnen van een meneer die meldt dat het brandalarm in zijn woning afgaat."

Lees verder