Uw totale facilitair beheer
uitbesteden?

Met de unieke oplossing van VHD bespaart u tijd en geld, én bent u verzekerd van betrouwbare leveranciers. Bekijk nu hoe wij ontzorgen en besparen:

BEKIJK ONZE werkwijze

VOORDELEN VAN VHD ALS PARTNER VOOR facilitair beheer

U wilt dat uw pand altijd schoon en netjes is, dan moet het goed onderhouden en beheerd worden. Bij VHD kunt u dit regelen. Uw complete facilitaire beheer kunt u aan VHD uitbesteden. Hierbij kunt u denken aan beheer van de toiletgebouwen, receptiediensten en nog veel meer. Wij plannen dit periodiek voor u in zodat u daar zelf geen planning voor hoeft te maken. De partijen die wij hiervoor inzetten, voldoen aan strenge eisen. Voor ons is het belangrijk dat de partijen waarmee wij samen werken klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan, de juiste service bieden en de beste kwaliteit bieden. Zo kunt u er op vertrouwen dat wij voor iedere klus de beste uitvoerder kunnen bieden tegen de scherpste prijs.

ARTIKELEN

Hieronder leest u onze artikelen over reparatie en onderhoud. Deze artikelen zijn speciaal geschreven voor vastgoedbeheerders en facilitair managers. We geven handige tips voor uw vastgoedonderhoud en volgen interessante ontwikkelingen in de markt. Wilt u voortaan op de hoogte gehouden worden van deze berichten? Volg ons op LinkedIn!

Een beeld van storm aan de kust. Een grote golf water wordt veroorzaakt door de wind.

Tips voor stormachtig weer

Storm Louis trekt vanavond over het land. Donderdag vanaf het einde van de middag krijgt Nederland te maken met zware buien, harde windstoten en een

Lees verder

DOE HIER DE VHD - BESPAARCHECK

Benieuwd of u kunt besparen op uw reparatie & onderhoudsproces? Doe snel onze VHD-bespaarcheck! 

ONZE CERTIFICERINGEN

Om onze kwaliteit te borgen beschikken wij over verschillende certificeringen waarmee u er zeker van bent dat de dienstverlening aan uw klanten bij ons in goede handen is. Dit zijn certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2, ITO, AFM en EN50518.

zo werkt onze oplossing

1. Wij staan 24/7 voor u klaar

Wij staan klaar voor al uw vragen, storingen en reparaties

2. Wij schakelen direct een leverancier uit ons netwerk in

Ons netwerk is geselecteerd op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid

3. De reparatie of het onderhoud wordt snel en vakkundig uitgevoerd

En door onze gecentraliseerde inkoop altijd kostenbesparend

4. U ontvangt één verzamelfactuur vakkundig uitgevoerd

Daarnaast alles overzichtelijk in onze online tool

en dit levert het u op

Dankzij ons inkoopvoordeel bespaart u direct geld op al uw reparatie & onderhoud.

Geen gedoe, geen stress. Wij ontzorgen u tijdens het gehele proces.

Maak gebruik van onze overzichtelijke online tool en ontvang één verzamelfactuur.

actueel

Lees het laatste nieuws over VHD.

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder
0
mei 2024

KLANTWAARDERING

Met onze real-time meting monitoren wij continu de tevredenheid van de geholpen klanten. Elke waardering van een 7 of lager wordt actief opgevolgd. We houden graag ons klachtenpercentage laag en ons klantcijfer hoog. De uitkomst hiervan laten wij graag zien.

Gecentraliseerde inkoop

Door onze gecentraliseerde inkoop, die we bereiken door een bundeling van zo’n 80 landelijk gevestigde opdrachtgevers, zijn wij altijd in staat de integrale onderhoudskosten en dus de kosten van uw facilitair beheer tot een minimum te beperken. We stellen hierbij niet alleen hoge eisen aan onszelf, maar ook aan onze aangesloten partijen. Wij selecteren onze leveranciers op kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Voor u hebben we dan altijd de beste uitvoerder tegen de scherpste prijs! Met onze diverse certificeringen zoals ISAE3402 type 2, ISO27001, ITO (klantcontact), WDTM (zorgcentrale), en met onze VHD academy werken wij ook iedere dag aan de kwaliteit van onze medewerkers, waardoor wij de beste partner zijn aan wie u uw facilitair beheer kunt uitbesteden.

BEKIJK Onze andere dienstverlening

VHD is van oorsprong een alarmcentrale. Inmiddels is het veel meer dan dat. Bekijk hieronder wat wij u nog meer kunnen bieden. Zo verzorgen wij bereikbaarheidsdiensten, webcare en zijn wij een particuliere alarmcentrale en zorgcentrale. 

LEES Onze linkedin berichten

meer informatie?

Wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw facilitair beheer? Vul onderstaand formulier in en neem vrijblijvend contact op.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.