VHD versterkt zich met John van der Loo

De particuliere alarmcentrale (PAC) van VHD heeft zich per 1 januari 2021 versterkt met John van der Loo (54) als teamleider PAC. Samen met zijn team, bestaande uit 18 centralisten, bouwt hij verder aan de groei van VHD op gebied van veiligheid.

Achtergrond John

Afgelopen 30 jaar heeft John in meerdere operationele en commerciële functies gewerkt bij verschillende particuliere alarmcentrales en securitybedrijven. De keuze voor VHD was mede door de 9+ mentaliteit die er bij VHD is: “Met name het centraal stellen van de klant vind ik belangrijk en wordt alsmaar belangrijker in de markt om je te onderscheiden. VHD sluit dan ook uitstekend aan bij mijn ambities om samen met mijn team de klanten een 9+ beleving te laten ervaren.” Aldus John van der Loo.

VHD Veiligheid

Als EN-50518 gecertificeerde particuliere alarmcentrale (PAC vergunningsnummer 151) zorgt VHD voor een adequate opvolging van (urgente) meldingen op het gebied van inbraak, brandveiligheid, cameratoezicht (met live View), personenalarmering en voertuigbeveiliging. Daarnaast monitoren en detecteren de centralisten van VHD in de particuliere alarmcentrale ongewone situaties en volgen deze op.

Bekijk ook

Onze laatste berichten