ISO27001 voor vijfde jaar opnieuw behouden

VHD heeft voor het vijfde jaar op rij de certificering ISO27001 gecontinueerd. Een belangrijke certificering op het gebied van informatiebeveiliging. Deze certificering wordt ieder jaar opnieuw getoetst door DEKRA als onafhankelijke auditeur. Tijdens de drie dagen durende audit worden verschillende aspecten tegen het licht gehouden. Denk daarbij aan het beleid, een risicobeoordeling en de genomen maatregelen om risico’s te beperken. Na drie dagen hard werken is er een zeer goed eindresultaat: Er is geen tekortkoming geconstateerd en daarom behoudt VHD de certificering.

Over ISO27001

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiliging. Voor VHD is dit een belangrijke certificering omdat er veel gewerkt wordt met vertrouwelijke, medische en concurrentie gevoelige informatie. Om opdrachtgevers de zekerheid te geven dat er op een uiterst zorgvuldige wijze met data wordt omgegaan heeft VHD in 2015 deze internationale certificering behaald. Hiermee toont VHD onafhankelijk aan te voldoen aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging.

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder