Waarom kiezen voor de particuliere alarmcentrale van VHD?

De gevolgen van inbraak, woning- of winkel diefstallen en overvallen zijn groot. De financiële schade loopt op, de emotionele impact is enorm en ook de continuïteit van uw bedrijf komt in gevaar. Daarom doet u er alles aan om de risico’s te beperken en te zorgen voor een adequate beveiliging. Bent u op zoek naar veiligheid en wilt u zich geen zorgen maken? Dan zit u bij VHD goed. 

Totaalpakket in huis
Met VHD als partner op gebied van veiligheid heeft u een totaalpakket in huis. Wij helpen u met zowel de particuliere alarmcentrale als met de reguliere alarmcentrale en zorgcentrale. Onze beveiligingssystemen passen zich aan de behoeften van elk huis of bedrijf aan, ongeacht of het gaat om woonruimten, kantoren, bedrijfshallen of commerciële ruimtes. 

Het hoofd koel houden
De particuliere alarmcentrale (PAC) van VHD heeft als hoofdtaak het behandelen van meldingen van het alarmsysteem. Dit kan variëren van een technische melding van een koeling tot een overval- of geverifieerd inbraakalarm waar de politie voor wordt ingeschakeld. Onze PAC-centralisten houden bij alle situaties het hoofd koel houden en zullen snel schakelen bij alarmering.

Adequaat handelen
Binnen alle aspecten van de PAC dragen wij zorg voor de veiligheid van onze klanten. Hebben we geen contact met uw alarmsysteem? Dan zorgen wij ervoor dat u ingelicht wordt. Krijgen we een geverifieerd alarm binnen omdat onze centralist iemand op camerabeeld ziet of gaan er meerdere alarmen af? Wij zorgen dat de politie ter plaatse komt.

Meer dan inbraakbeveiliging
Bij VHD gaan we verder dan inbraakbeveiliging. Zo bent u ook voor brandveiligheid, voertuigbeveiliging, camerabewaking en personenalarmering bij ons aan het juiste adres. Uw voertuig, huis, en gezondheid heeft onze prioriteit en daar waken wij voor.

Helden van VHD
Als u overstapt naar onze particuliere alarmcentrale bent u verzekerd van goed opgeleide collega’s die zich onderscheiden door hun hulpvaardige achtergrond. We zijn niet alleen opgeleid als particulier alarmcentralist of beveiliging, maar ook getraind in triage bij personenalarmering.

Al onze alarmcentralisten hebben een hulpverlenende achtergrond en jarenlange ervaring in particuliere alarmcentrales. We weten waar we over praten en we kunnen de hulp bieden die uw klant nodig heeft.

We staan voor u klaar
Benieuwd wat onze Particuliere Alarmcentrale voor u kan betekenen? Wat u van ons kunt verwachten, welke kwaliteit onze beveiliging/hulpverlening heeft of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op.

Bekijk ook

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm...

Onze laatste berichten

De vlag van Marokko. We leven enorm mee met hen die getroffen zijn door de aardbeving in september 2023.
Actueel

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm mee met de getroffenen in Marokko en al hun geliefden.

Lees verder