Inbraakbeveiliging: wat doet de alarmcentrale

Bent u op zoek naar directe opvolging bij een inbraakmelding? Dan bent u bij de Particuliere Alarmcentrale van VHD op het juiste adres. Het aantal inbraken stijgt in de zomerperiode flink. Vaak zijn bedrijven goed verzekerd, maar voorkomen is beter dan genezen. Inbraakpreventie is meer dan alleen een alarmsysteem of goede sloten.

Wij begrijpen als geen ander dat u als ondernemer geen tijd heeft om 24/7 uw beveiligingscamera’s in de gaten te houden. U bent tenslotte ondernemer en doet wat u het liefste doet, namelijk ondernemen. VHD biedt de uitkomst, wij monitoren bedrijfspanden, bouw- en/of bedrijventerrein en zorgen voor een adequate opvolging van (urgente) meldingen op het gebied van inbraak. De impact van inbraak is enorm, niet alleen materieel maar ook psychologisch. Beveilig uw terrein of pand daarom goed door het opzetten van een beveiligingssysteem.

Bij VHD monitoren en detecteren wij in onze particuliere alarmcentrale ongewone situaties en volgen deze op. Dit kan preventief doordat wij uw bedrijfspand 24/7 in de gaten houden en in kunnen grijpen bij verdachte situaties. Bijvoorbeeld door contact te leggen met een indringer door middel van een spraak of geluidsfragment. Maar ook als uw alarmsysteem wordt geactiveerd dan zorgen wij voor directe opvolging om de inbraakschade en de pakkans van de daders te vergroten.

Verificatie

Met speciaal gescreende en gekwalificeerde medewerkers zorgen wij voor een professionele aanpak waarbij snelle opvolging en klantgerichtheid centraal staan. Als het inbraakalarm afgaat, zullen we deze eerst verifiëren.

Een geverifieerd alarm is noodzakelijk om een vals alarm uit te sluiten. Eerst moeten we vaststellen dat het om een serieuze melding gaat. Deze verificatie kan op verschillende wijze zoals: verificatie door personen zoals een surveillancedienst, door middel van beeld of geluid, of door middel van meerdere alarmzones die binnen korte tijd na elkaar geactiveerd worden.

Pas wanneer een alarmmelding wordt geverifieerd zal de politie de alarmmelding accepteren. Deze snelheid van handelen verkleint inbraakschade en vergroot de pakkans van de daders.

VHD Totaaloplossing

Bij VHD kunt u via onze particuliere alarmcentrale zowel uw reparatie en onderhoud als de opvolging van uw inbraaksysteem beleggen. Grootste voordeel van deze combinatie van diensten is dat de schade direct wordt hersteld na een inbraak.

Voorbeeld uit de praktijk:
Zonder toevoeging van Reparatie- en onderhoudsdienst:

De totaaloplossing van VHD (combinatie tussen particuliere alarmcentrale en reparatie en onderhoud):

Voordelen van de VHD totaaloplossing

Meer informatie?

Benieuwd wat onze Particuliere Alarmcentrale voor u kan betekenen? Wat u van ons kan verwachten, welke kwaliteit onze zorg hulpverlening heeft en wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook

Onze laatste berichten