Managementinformatie maakt facilitair beheren overzichtelijk

Vaak bent u niet alleen verantwoordelijk voor het onderhouden van vastgoed en panden, maar ook voor het onderhoudsbudget. Managementinformatie helpt in deze onzekere tijden het facilitair beheren overzichtelijk te maken en te houden.

Middels onze online tool met daarin management data maken wij dit voor vastgoedbeheerders inzichtelijk. In deze online tool is alle informatie terug te vinden. U kunt per locatie zien welk onderhoud (gespecificeerd) er is geweest. Voorbeeld: is het klimaatsysteem op één locatie telkens stuk en is dit al meerdere malen gerepareerd? Dan kunt u overwegen het te laten vervangen en zo het probleem preventief op te lossen. Aan de hand van deze informatie kunt u beter uw budget bepalen en kunt u bepalen wat er dat jaar vervangen moet worden.

Gemak, inzicht & kosten

Met de online tool van VHD heeft u niet alleen inzicht in uw reparatie en onderhoudsdiensten, maar ook de facturatie er in ondergebracht. Zo heeft u alles inzichtelijk. De facturen zijn gespecificeerd zodat u kunt zien waar u uw kosten aan kwijt bent. Deze tool is inbegrepen als u gebruik maakt van onze reparatie en onderhoudsdiensten.Met deze tool helpen we onze opdrachtgevers te besparen. Wilt u eens een demo bekijken? Of meer weten over onze dienstverlening? Neem hieronder contact met ons op!

Meer weten over onze dienstverlening?

Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw reparatie en onderhouddiensten? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag de mogelijkheden!