Videoverificatie voor o.a. bouwterreinen en zonneparken

Door de komst van o.a. veel zonneparken en vele bouwplaatsen is er ook een steeds grotere behoefte aan (tijdelijke) beveiliging. Op het zonnepark of op de bouwplaats wordt dan een (tijdelijke) mobiele cameramast geplaatst.

Hoe werkt het?

Wanneer een indringer probeert het terrein te betreden signaleert de camera dit afwijkende patroon en stuurt dit signaal direct door naar de PAC van VHD. De PAC kijkt mee en kan op de indringer reageren door middel van het aansturen van luidsprekers en/of sirenes op het terrein. Wanneer dit geen effect heeft kan er alsnog Live View worden ingezet en de hulp van de politie worden gevraagd.

Deze (tijdelijke) beveiliging is de oplossing voor o.a. bouwplaatsen, zonneparken, evenementen en wagenparken. Er zijn diverse camera’s die geïnstalleerd kunnen worden. Ook wanneer er geen stroom voorhanden is kan er een mobiele cameramast op zonne-energie worden geïnstalleerd.

Opvolging

De opvolging gebeurt door gecertificeerde centralisten vanuit onze PAC in Deventer. Wilt u meer weten over deze oplossing en over onze particuliere alarmcentrale? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen graag contact met u op.

Bekijk ook

Onze laatste berichten