Met één druk op de knop hulp

Samenwerking van start SOSvolaris en VHD

Vanaf 1 juli aanstaande gaat de samenwerking van start tussen SOSvolaris en VHD. Zij slaan de handen ineen voor de opvolging van mobiele personenalarmering. VHD gaat 24/7 zorgen voor goede, snelle en adequate opvolging van meldingen die door de gebruikers van de mobiele alarmoplossingen van SOSvolaris worden gedaan.

Mobiele alarmoplossingen
Met de mobiele alarmoplossingen van SOSvolaris kunnen professionals die alleen werken, en te maken krijgen met agressie, geweld of een ander risico lopen, direct hulp inschakelen. Daarnaast bevat de mobiele alarmoplossing een valdetectie: wanneer een professional valt door bijvoorbeeld een ongeval maakt het apparaat direct een melding en wordt er hulp ingeschakeld. Vaak zijn dit alarmeringen van alleenwerkers, bedrijfshulpverleners, ploegendiensten of een alarmering bij agressie en geweld.

Jarno Heijting – SOSvolaris: “Met deze nieuwe samenwerking kunnen wij gebruikers van onze alarmoplossing voorzien van goede hulp. Deze hulp is vaak cruciaal en van groot belang. VHD past bij ons, ze zijn scherp en vragen actief door, met als doel de dienstverlening op een hoog niveau uit te voeren waarbij de eindgebruiker niet uit het oog wordt verloren.”

Met de vergunning van ministerie van Justitie & Veiligheid en de benodigde EN50518 certificering is VHD officieel een particuliere alarmcentrale. Met de verbouwing van het huidige pand is de particuliere alarmcentrale gerealiseerd en klaar voor opdrachtgevers zoals SOSvolaris op gebied van veiligheid. De nieuwe particuliere alarmcentrale heeft alle voorzieningen om de hulpverlening van SOSvolaris goed uit te voeren. “Naast particuliere alarmcentrale is VHD ook WDTM gecertificeerd zorgcentrale. Als alarmcentrale weten we hoe het is op cruciale momenten klaar te staan voor mensen in nood. Daarom past deze nieuwe business line goed in het straatje van VHD. Na een intensieve voorbereiding, kijk ik met vol vertrouwen uit naar de samenwerking.” Aldus Bart Berg, accountmanager, VHD.

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder