Een goed netwerk onmisbaar als facilitair beheerder

De economie draait op volle toeren. Dit heeft vaak positieve effecten, maar brengt soms ook negatieve effecten met zich mee. Facilitair beheerders die geen gebruik maken van vaste uitvoerders lopen het risico de hoofdprijs te betalen en lang te moeten wachten voordat de klus geklaard wordt.

Uitvoerders hebben in de huidige markt de keus welke projecten zij wel of niet aannemen. Daarbij is een groot project voor een uitvoerder vaak interessanter dan een klein of eenmalig project. Deze grote projecten leveren meestal meer rendement op. Als facilitair beheerder zonder vaste partner kan dit een groot probleem worden wanneer u te maken krijgt met correctief onderhoud. U heeft acuut hulp nodig, maar wilt niet de hoofdprijs betalen.

Daarvoor biedt VHD de oplossing. Met onze reparatie en onderhoudsdiensten hebben wij een landelijk dekkend netwerk. U kunt bij ons terecht voor al uw onderhoud. Met één telefoontje naar ons servicecentrum schakelen wij de juiste uitvoerder in voor de betreffende klus. De uitvoerder is onderdeel van ons netwerk. Door vooraf goede afspraken te maken met u en ons netwerk heeft u de gewenste kwaliteit tegen een scherp tarief.

Kwaliteit
Kwaliteit van ons netwerk vinden wij erg belangrijk. We gaan regelmatig bij onze uitvoerders op bezoek en praten over de nieuwe ontwikkelingen en lopende zaken. Bij het selecteren van een nieuwe partner kijken wij kritisch naar de kwaliteit van de partner en maken wij duidelijke afspraken die vanzelfsprekend gemonitord worden.

Naast het zelf bewaken van kwaliteit laten wij ons ook door externen beoordelen. Zo beschikken wij over diverse certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 type 2 en ITO. Wilt u meer weten over deze certificeringen en onze kwaliteit? Lees verder op deze pagina.

Bekijk ook

Onze laatste berichten