Directiewisseling en uitbreiding VHD alarmcentrale

Per 1 september verwelkomt VHD alarmcentrale Jan-Albert van Laar als nieuwe Commercieel Directeur. Hiermee neemt hij die rol van Gerben Koopman over in de directie. Gerben Koopman, momenteel lid van de co-directie samen met Peter Varenkamp, zal een nieuwe rol op zich gaan nemen als Managing Director en wordt daarmee verantwoordelijk voor de volledige dagelijkse operaties in Deventer. Peter Varenkamp blijft CEO van VHD alarmcentrale. Gerben Koopman over de directiewisseling: “Door de komst van Jan-Albert word ik in de gelegenheid gesteld samen met alle collega’s verder vorm te geven aan de wijze waarop wij elke dag mensen helpen in benarde situaties. Wij hebben een heel mooi vak die ik graag nog mooier wil maken.”

Jan-Albert van Laar is een gedreven persoonlijkheid met ruime ervaring in de verzekeringswereld. Zo heeft hij jarenlang bij diverse bedrijven ervaring opgedaan als manager sales. De laatste paar jaar was hij actief als manager sales en pensioen binnen Scildon. Met de komst van Jan-Albert versterkt VHD zich. Zo maakt het bedrijf uit Deventer zich toekomstbestendig en kunnen interne- en externe processen geoptimaliseerd worden. Als commercieel directeur is Jan-Albert eindverantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van VHD en speelt hij een cruciale rol bij het begrijpen van klantbehoeften. 

Jan-Albert over deze nieuwe stap: “Ik krijg veel energie van het onderhouden en uitbouwen van relaties met klanten en samenwerkingspartners. Hierbij is het leveren van duurzame kwaliteit een van mijn drijfveren. In mijn gesprekken de afgelopen periode met Peter Varenkamp en Gerben Koopman werd mij duidelijk dat mijn ambities goed aansluiten bij die van VHD. Ik kijk er enorm naar uit om samen met collega’s een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van VHD!”

Deze directieverandering is een bewuste stap van VHD om in te spelen op de voortdurende groei van de alarmcentrale. Binnen VHD is de focus voortdurend gericht op klanttevredenheid: iedere (eind)klant zo goed mogelijk op weg helpen en hoogwaardige dienstverlening bieden. De uitbreiding van de directie biedt volop kansen voor de toekomst, met aanvullende kennis en vaardigheden die VHD in staat stellen om haar positie verder te versterken. “Ik ben heel blij met de komst van Jan-Albert en met de verandering in taken van Gerben. Dit geeft mij de ruimte om – mooi gezegd – meer áán het bedrijf dan in het bedrijf te werken,” aldus Peter Varenkamp, CEO van VHD alarmcentrale.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerben Koopman, Commercieel Directeur VHD. Tel. 06 121 982 78, e-mail: g.koopman@vhd.nl 

Bekijk ook

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm...

Onze laatste berichten

De vlag van Marokko. We leven enorm mee met hen die getroffen zijn door de aardbeving in september 2023.
Actueel

Aardbeving Marokko

Marokko is getroffen door een verwoestende aardbeving. Wij leven enorm mee met de getroffenen in Marokko en al hun geliefden.

Lees verder