VHD en Nationale-Nederlanden slaan de handen ineen voor optimale dienstverlening SNS-verzekerden

Vanaf 3 april zal VHD de hulpverlening verzorgen voor SNS-verzekerden, zowel in binnen- als buitenland. Zo bundelen VHD en Nationale-Nederlanden hun krachten met het oog op dienstverlening van hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

Over Nationale-Nederlanden en SNS

Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener die pensioenen, bankactiviteiten en verzekeringen aanbiedt, waaronder auto- en reisverzekeringen. SNS Verzekeringen, maakt deel uit van Nationale-Nederlanden en biedt auto-, reis-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekeringen aan.

VHD verzorgt al ruime tijd de mobiliteits- en reishulpverlening wereldwijd voor Nationale-Nederlanden en ING. Hier wordt nu ook de dienstverlening voor SNS-verzekerden aan toegevoegd. In een periode van 10 maanden is met zorg gewerkt aan het gereedmaken van deze dienstverlening.

Trots op deze samenwerking

VHD is trots op deze samenwerking. “Wij zijn erg blij en trots dat wij nu ook voor het merk/label SNS de hulpverlening mogen organiseren in zowel Nederland als buiten de landgrenzen. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat wij hebben gekregen en kijken uit naar het voortzetten van deze mooie samenwerking.” aldus Gerben Koopman, commercieel directeur van VHD.

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder