Uitbreiding auto- en reishulpverlening NN en ING bij VHD

Vandaag 11 januari is VHD gestart met de uitvoering van de internationale hulpverlening aan NN en ING verzekerden.

Na een relatief korte en intensieve implementatie is alles in gereedheid gebracht de verzekerden te voorzien van kwalitatief hoogwaardige hulpverlening. VHD voert reeds jarenlang de mobiliteitshulpverlening binnen Nederland uit voor NN en ING. Recentelijk is dit uitgebreid met hulpverlening ten behoeve van vrachtwagens en overige voertuigen boven de 3.500kg. Nu wordt hier tevens de mobiliteitshulpverlening buitenland en de wereldwijde reishulpverlening aan toegevoegd.

Gerben Koopman, commercieel directeur: “Wij zijn erg blij en trots dat wij nu ook buiten de Nederlandse landgrenzen de hulpverlening mogen organiseren voor NN en ING. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat wij hebben gekregen en kijken uit naar het voortzetten van deze mooie samenwerking.”

Bekijk ook

Onze laatste berichten