Nationale-Nederlanden, VHD en Van Eijck gaan samenwerking aan

Nationale-Nederlanden, VHD en Van Eijck gaan samenwerking aan
6 juli 2020

Nationale-Nederlanden, VHD en Van Eijck zijn vanaf 1 juli 2020 een nieuwe vorm van samenwerking aangegaan voor de berging van voertuigen zwaarder dan 3500kg in Nederland en het buitenland. Klanten van Nationale-Nederlanden kunnen in dit specifieke vervoersegment (vrachtauto’s, aanhangers en lading) voortaan een beroep doen op de gespecialiseerde hulp van VHD en Van Eijck.

‘De meerwaarde om de krachten van twee verschillende bedrijven in één concept samen te brengen ontstond tijdens gesprekken met afzonderlijke partijen’, aldus Gerard van Rooijen, directeur Nationale-Nederlanden Zakelijk Schade. ‘Als NN werken we elke dag aan de verdere verbetering van de dienstverlening op dit domein, waarbij het belang van de klant centraal staat. Deze nieuwe vorm van samenwerking past hier beter bij dan de traditionele dienstverlening. Voor tussenpersonen, volmachtkantoren en verzekerden wijzigt er niets in de melding van een schade of hulpoproep. Het netwerk van VHD en Van Eijck garandeert een optimale dienst- en hulpverlening.

Volgens Gerben Koopman, commercieel directeur VHD wordt er ‘al langer samengewerkt met NN voor bijvoorbeeld de hulpverlening voor personenauto’s. We waren vanaf het begin enthousiast toen NN ons benaderde om een tripartite samenwerking aan te gaan. De meerwaarde van onze alarmcentrale is dat het zorgt voor een goede en adequate intake en opvolging bij schademeldingen. De VHD houdt hierbij oog voor de veiligheid, het materieel, de lading en het logistieke proces, waarbij de actuele situatie van de chauffeur centraal staat.’

Max van Eijck, algemeen directeur bij Van Eijck vult aan: ‘Hetzelfde geldt voor ons. We denken dat deze unieke samenwerking voor de klanten van NN het beste van VHD en het beste van Van Eijck brengen. Wij hebben een jarenlange ervaring met de coördinatie van zowel berging in binnenland als buitenland. De repatriëring van transportmaterieel vanuit het buitenland is onze corebusiness en doen we altijd in nauw overleg met belanghebbenden.’

Over Nationale-Nederlanden
Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener met ruim vijf miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Dagelijks zetten onze medewerkers zich in om de financiële toekomst van klanten veilig te stellen. Nationale-Nederlanden is sinds de negentiende eeuw actief op de Nederlandse markt en biedt verzekeringen, pensioenen en bancaire producten. Nationale-Nederlanden is onderdeel van NN Group, een internationale financiële dienstverlener die producten en diensten aanbiedt op het gebied van pensioenen, verzekeringen, vermogensbeheer en bankactiviteiten aan circa 18 miljoen klanten. NN Group N.V. is genoteerd aan Euronext Amsterdam (NN).

Over VHD
VHD is specialist in het organiseren van hulp na incidenten en bij calamiteiten in binnen- en buitenland. Uit naam van opdrachtgevers helpen zij mensen niet alleen in noodgevallen, maar ook met alledaagse situaties en 24/7 klantcontact kunnen mensen terecht bij VHD. VHD verzorgt naast voertuig- en personenhulp onder meer hulpverlening bij calamiteiten op reis, medische problemen, voorvallen in of om de woning. Daarnaast beschikt VHD over vergunning van Ministerie Justitie en Veiligheid voor het opvolgen van brand-, inbraak, -voertuigalarm en camerabeveiliging. Op de alarmcentrale in Deventer werken zo’n 200 mensen, waarvan het merendeel als hulpverlener. 24 uur per dag, zeven dagen per week zijn zij geopend.

Over Van Eijck
Van Eijck is in 1969 ontstaan in Hulten(NB) en opgericht door Jac van Eijck, vader van de huidige algemeen directeur, Max van Eijck. Binnen van Eijck zijn zo’n 325 mensen werkzaam en rijden er circa 200 vrachtwagens in binnen en buitenland. Van Eijck werkt voor alle grote alarmcentrales, verzekeraars en dienstverleners is de automotive, niet alleen in Nederland maar ook daar buiten.

Bij van Eijck is maatschappelijk verantwoord ondernemen verworden tot standaard en heeft men service en dienstverlening hoog in het vaandel staan. Inmiddels is het bedrijf uitgebouwd naar een internationaal werkend bedrijf wat in Europa een grote naam heeft op het gebied van professionele berging en transport van alle mogelijk voertuigen.
Binnen van Eijck vallen naast de eigen bergingsbedrijven (8 vestigingen in Brabant) ook Van Amerongen berging en Wielsma Internationale Autoservice, beide gevestigd in Gelderland.

Bekijk ook

Onze laatste berichten

In de afbeelding staan de logo's van VHD en Quadrance.
Actueel

Quadrance en VHD starten intensieve samenwerking

Vol enthousiasme kondigen we aan dat Quadrance en VHD de handen ineen slaan! VHD is aandeelhouder geworden van Quadrance. Deze samenwerking biedt ons nieuwe kansen en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te ondersteunen met onze gecombineerde expertise.

Lees verder